Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Laval bez trojca standardni defanzivci , no koef od 1.60 za Dijon no me gusta .. mozda T1 2+

Grojter ke rotira nekolku igraci , poradi teska povreda se bez Djurjuc , dodeka FSV imat odlicno napagacko duo Kaplani i Lackie , GG ili 1x tuka.

Eskisehir - Galata moze GG3+ , turskata liga ne e poznata po odbranata , dodeka golovi redovno si ima. Mada poslednte 3 duela ima se nereseni ( dvapati 0:0 vo Eskisehi )

Премиер Лига +23 голови вкупно
Бундеслига +24 голови вкупно
Франција 2 +24 голови вкупно
Серија Б +27 голови вкупно
Холандија 2 +30 голови вкупно

Ај да пробаме и вака. :D

Мене ЕПЛ ми изгледа на минус 23...

Колово има 9 меча од кои што има две дерби средби на кои што екипите ќе бидат претпазливи, башка со мечеви како ВБА-Свонси, Кристал Палас-Сандерленд, Вест Хем-Стоук... што знам некако ќе биде зафкнато ама ај со среќа нека ти е :)

Hartberg
1 5 koef
X 4.30
Во живо, вреди да се проба на Х
--- надополнето: 30 август 2013 во 20:14 ---
Од 0-3, па 3-3, 3-4 па сега 4-4 да ви ебам се по список. не сака никако 1 да испадне ја имам на тикет, знаев дека ќе испадни.

Премиер Лига +23 голови вкупно
Бундеслига +24 голови вкупно
Франција 2 +24 голови вкупно
Серија Б +27 голови вкупно
Холандија 2 +30 голови вкупно

Ај да пробаме и вака. :D

НА ПОЛУВРЕМЕ ДО СЕА НЕВЕРОЈАТНИ 3 ГОЛА! :facepalm:

Во БетСити за фудбалов си има исти правила за СуперКупов така ? Конечен резултат за играње 1-1 ? (ова прашувам пошто никогаш немам играно кај нив а знам малце подруги се од другите кладилници пошто имаат и Шах и Дота...)

Утре од 16:00 играат

11 според флешскор.

Во БетСити за фудбалов си има исти правила за СуперКупов така ? Конечен резултат за играње 1-1 ? (ова прашувам пошто никогаш немам играно кај нив а знам малце подруги се од другите кладилници пошто имаат и Шах и Дота...)

конечен ако си играл 1-1 сигурно е фатена..

Дајте препорака за некој добар систем со минимална уплата околу 100 денари

X фикса 3/4 3/5
X фикса 2/4 4/5
X фикса 2/3 5/7

има милион друже комбинирај си сам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom