sanos_a
www.autobusi.net/
сега почнуваат највозбудливите 2-3 дена од трансфер периодот 
ако не земат дефанзивец и среден офанзивец ништо не сме направиле

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
сега почнуваат највозбудливите 2-3 дена од трансфер периодот
во секој случај Сако треба да им е приоритет за купување, ама досега скоро секогаш била поефтината опцијаАлдервилд отиде..... остануваат Иљори и Сако!
Според мене не требаат двајцата.... треба само Сако....покрива и на двете позиции, штопер и заден везен!
Како да те познаам тебе?Be there too![]()
Само јас ќе зборам на битолски таму, не сум тежок за препознавање :РКако да те познаам тебе?![]()
ја искрено би бил задоволен само и со сакСо (ко неам кола). заебанцијата настана. сако би ни ја дал толку потребата цврстина и сигурност во одбрана, а плус е и млад и искусен. договорот му истекува в лето, шо е добро, а и сака да игра за ливерпул. то е голем плус.
се шо би се донело, евентурално плус е добро. за јамоленко незнам баш, сигурно ќе му треба време на прилагодување, а пошто роџо се покажа дека има нос за играчи, не би било лошо ни мозес за дојди, ама не на позајмица туку да се откупи целосно договорот. можи да се земи на позајмица САМО ако се договори идна цена за откуп.. во челзи не доби шанса, овде би можел да експлодира. мое мислење![]()
да и јас, ама колку е то реално?СакСо веќе ја одбил понудата од Рома.... желба му е Ливерпул.... ова е од одличниот Ди Марзио кој ретко греши!
Шо се однесува до Мозес......ЊЕТ!!!
Нема со што да придонесе во нашата игра....нема дриблинг, нема мозок (позиционирање).... нема ни пас добар.
Така да се крстам да не одбијат.... ако веќе наводно сме загреани за него.... а не верувам да сме!
Би прифатил само Лева нога на Јармоленко пред Мозес..... е толку му е рејтингот кај мене.
Со Сако и Јармоленко ја мислам дека би имале одличен пазарлк во последните денови.... би бил и повеќе од задоволен!
да и јас, ама колку е то реално?
реално во овој момент е само сако и евентуално некој си нижоразреден играч. за јармоленко не ми се верува...
Че видиме. има уште 2-3 дена. јас искрено не очекувам нешто спектакуларно.Наводно тој “нижеразреден“ играч е замената за Коатес....
Сако е замената за Шкртел кој чека само одобрување за Сако да премине во Ливерпул а тој во Наполи.
Барем така пише Ди Марсио.![]()
Dominic Campbell @dom_campbell
22sGiven and Ilori due for medicals and club set to make final Sakho bid of £11m. There is also work on an attacking addition.