Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
до кога со оваа непоштеност,преправање на секоја акција и со помош од судии, стварно катастрофа од утакмциава направија барса со нивната некоректност, судијава шоу си имаше вечерва и ај истото и истото .......... до наредна утакмица кога пак ќе бидат у тесно барса .

Го гледав мечот и не ми е јасно што направија судиите за да и помогнат на Барса да освои? Моментот со црвениот за Филипе не го фатив, пеналот беше чист пенал ама небитно зошто Меси го промаши (значи не влијаел на резултатот), додека вториот црвен беше за Арда кој беше на клупата (и ова ништо не им смени на Атлетико).

Судијата мен оф д меч без конкуренција, како балерини скокаја. Во една ситуација Нејмар пред Габи како крап скокна! Глупости! Важно одигравме машки и пожртвувано, со срце, не ни треба трофеј!

Судијата мен оф д меч без конкуренција, како балерини скокаја. Во една ситуација Нејмар пред Габи како крап скокна! Глупости! Важно одигравме машки и пожртвувано, со срце, не ни треба трофеј!

Thats the spirit :D

И така викате судиите пак а...?
А потегот на Годин врз Дани? Или и тогаш како балерина се превртуваше а Jack Nolan

Нејмар не скокна туку се лизна и падна. И да, не беше тоа фаул, ама гадот Годин кога го прегази Дани не го виде или пак Луис не заслужи црвен што двапати го маваше Дани!?

Хелоооооу.... Jack Nolan <3
64458_534530476620405_2088822600_n.jpg

Хелоооооу.... Jack Nolan <3
64458_534530476620405_2088822600_n.jpg

Па после тоа што го одглуми за црвен картон и таа нервоза ја на глава би го згазил.Што ставате слики за работи после црвениот.Барса не победи ни двете утакмици така да нека им биде тој мочан суперкуп со гостински гол и многу мајмунски работи со судии ..

Па после тоа што го одглуми за црвен картон и таа нервоза ја на глава би го згазил.Што ставате слики за работи после црвениот.Барса не победи ни двете утакмици така да нека им биде тој мочан суперкуп со гостински гол и многу мајмунски работи со судии ..

tumblr_lkdozvMYze1qd6fyk.gif

:pos: Ти си луд бре...

А бе доста се закошкаа таму и двајцата и паѓа урла Алвес како којзнае што да му направи.Гадови од играчи со Бускец.

Прво црвениот не е за кошкањето првиот пат, туку откако Филипе Луис го претрча и замавна назад.
Дали го удри или не, никаде не се виде, така да не бладај на слепо. Судијава се нагуби тотално, колку фаули само не свирна и за Барса и за Атлетико, Габи требаше жолт да добие уште во прво полувреме, пеналот беше чист, кој им е крив шо Педро го намести пијаницана?
А како Барса го освоила Суперкупот тоа е друга работа и не е за муабетов шо се започна тука (шо уствари после секое финале на Барса се тера) дека судијата судел за нив.
Ама ај шо се објаснувам и јас не знам...

Прво црвениот не е за кошкањето првиот пат, туку откако Филипе Луис го претрча и замавна назад.
Дали го удри или не, никаде не се виде, така да не бладај на слепо. Судијава се нагуби тотално, колку фаули само не свирна и за Барса и за Атлетико, Габи требаше жолт да добие уште во прво полувреме, пеналот беше чист, кој им е крив шо Педро го намести пијаницана?
А како Барса го освоила Суперкупот тоа е друга работа и не е за муабетов шо се започна тука (шо уствари после секое финале на Барса се тера) дека судијата судел за нив.
Ама ај шо се објаснувам и јас не знам...

Кој фаули кој жолт картон.И пеналот кој фактор е кога го промаши и одкако Атлетико има црвен картон ?Што како се тера за Барса после секое финале незнам ни па сум коментирал и не ми смета многу Барса па како некој одма да им идам контра на нив.За утакмицава што ја гледав со тоа што го изигра Атлетико и начинот на кој се вмеша судијата и ја уништи утакмицата ми е криво.Главен момент беше црвениот картон кој според мене е кражба а според тебе е спорен не се видело и тоа е тоа ..
Освен првите две реченици другото и стварно што се објаснуваш незнам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom