Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сонг, Адриано, Бускетс.... многу играчи имаме ние кога треба да крпиме на позицијата стопер. По можност и Меси може да игра лажен стопер. :D
За последново и јас сум се запрашувал зошто не го играат како стопер , баш одговара за таа позиција снажен , висок корпулентен :D

Колку што и треба јак дефанзивец на Барца, толку и на Реал ама очигледно ќе преовлада шпанската традиција и кај двете екипи да се купува ваков фудбалер еднаш во 5-6 години.

И Кондогбија ја напушти Севиља (n)
Вчера ја соопштил одлуката, со официјално соопштение до клубот, дека си заминува(во Монако изгледа), не се ни појавил на тренингот, ниту пак се поздравил со (екс)соиграчите.

Кога ќе ми текне на изјавите дека Барса е бренд и на дресот никогаш нема да се ставаат спонзори... После неколку години како тргнале и Ариљеметал може спонзор ќе стане.

Значи today is the day. Ајде баш да видиме. Мислам дека нема да се објави, додека Ламела не стигне во Тотенхем.

Значи today is the day. Ајде баш да видиме. Мислам дека нема да се објави, додека Ламела не стигне во Тотенхем.
Има повеќе фактори кои влијаат тука , прво треба Рома да го потпише Љаич , па Ламела во Тотенхем , и на крај да се официјализира трансферот на Бејл, ама мислам дека се е договорено само се чека погодно време за официјализирање .

Кога ќе ми текне на изјавите дека Барса е бренд и на дресот никогаш нема да се ставаат спонзори... После неколку години како тргнале и Ариљеметал може спонзор ќе стане.

И Ренова кај и да е ќе им стане спонзор :ROFLMAO:

Bale slikan vo Tenerife!!!Sakal da fati boja za da lici kako Kika.

Lele ako dojde sto ke pravime.. :vozbud: :vozbud:

P.S

Deka e siguren transferot,govori i faktot sto Bale go iskinal beloto kokice pred stadionot na kokoskite.

:vozbud:

Има повеќе фактори кои влијаат тука , прво треба Рома да го потпише Љаич , па Ламела во Тотенхем , и на крај да се официјализира трансферот на Бејл, ама мислам дека се е договорено само се чека погодно време за официјализирање .

Прво треба Анте Ребич да потпише за Фиорентина како замена за Љајич па подоцна и се останато.. Освен и Хајдук ако не бараат замена за него. :D

Сите "трансфер-погодоци" на Марка :icon_mrgr:
ElNinho

1236816_693284664033552_506472991_n.jpg

Прво треба Анте Ребич да потпише за Фиорентина како замена за Љајич па подоцна и се останато.. Освен и Хајдук ако не бараат замена за него. :D
1236310_550866131652723_1700855443_n.jpg

Утре Ламела во Тотенхем , задутре Бале кај нас :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom