Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој фаули кој жолт картон.И пеналот кој фактор е кога го промаши и одкако Атлетико има црвен картон ?Што како се тера за Барса после секое финале незнам ни па сум коментирал и не ми смета многу Барса па како некој одма да им идам контра на нив.За утакмицава што ја гледав со тоа што го изигра Атлетико и начинот на кој се вмеша судијата и ја уништи утакмицата ми е криво.Главен момент беше црвениот картон кој според мене е кражба а според тебе е спорен не се видело и тоа е тоа ..
Освен првите две реченици другото и стварно што се објаснуваш незнам.

Чист црвен картон, удирање без топка.
"За жал" се игра само фудбал, без карате зафати!

Ти напиша многу мајмунски работи со судии во корист на Барса, јас те демантирам.
И значи по логикава твоја, Атлетико ако не добиеа црвен ќе се препородеа, ќе тргнеа во напад и 5 гола ќе дадеа. Зборуваш како црвениов да беше во 25та минута, а не како да се случи во 80та минута.

Чист црвен картон, удирање без топка.
"За жал" се игра само фудбал, без карате зафати!

Кој карате зафати бидете објективни :facepalm:

Ти напиша многу мајмунски работи со судии во корист на Барса, јас те демантирам.
И значи по логикава твоја, Атлетико ако не добиеа црвен ќе се препородеа, ќе тргнеа во напад и 5 гола ќе дадеа. Зборуваш како црвениов да беше во 25та минута, а не како да се случи во 80та минута.

Не ме демантираш ништо ти.Јас напишав само за црвениот картон а ти ми збориш како не им суделе фаули жолти картони ,за пеналот како е оправдан и како сите плукале по Барселона после секое финале.
Не барам никоја логика инаку може и ке останеше 0-0 но со црвениот им ги уништи шансите судијата.Атлетико имаше убави шанси и притиснаа во тој периот од играта.

Абе Атлетико беа добри,добро ја неутрализираа играта на Барса и многу добро се бранеа,и не му дозволија да шутнат до гол.Само некој требаше да му кажи на Симеоне дека со 0-0 Барса го зема купов,ама што да се прави кога сите се за Барса,од масони до федерации,и накрај судии.

P.S Валдез man of the match,одлични две интервенции,ако лани заради него го изгубија купов,оваа година заради него го освојуваат.

• Ми се допаѓа
Reactions: Nro
Како може најгадовите да бидат во Барса, нај фолирантите, малку да ја видите анализата на мечот, или немте појма од фудбал или сте искомплексирани од Барса.
Дај најдејте ја рецептата как Барса ги заврте сите на нивна стана да и помагат, да го применме тоа на ваа пуста Македонија да и помогниме некак.

Можно е денес да биде објавен трансферот на Ибраими во Атлетико Мадрид. Еве ви утешна награда :icon_lol:
Само да не биде како шпекулацијата за Њукасл.

Како може најгадовите да бидат во Барса, нај фолирантите, малку да ја видите анализата на мечот, или немте појма од фудбал или сте искомплексирани од Барса.
Дај најдејте ја рецептата как Барса ги заврте сите на нивна стана да и помагат, да го применме тоа на ваа пуста Македонија да и помогниме некак.

:eek:

Тоа што Филипе и Годин го направија беше за црвен, не го демантирам тоа. Ама судијава не ги остави фудбал да играат, секој контакт свири да му го свирнам на женатаму да ми извини админот. Се прашувам што ќе беше ако Арда даеше гол при крај на прво полувреме, можи и два пенали ќе им даеше не се сомневам во тоа. Али ок, немие толку криво што изгубивме титула во финале после 3-4. Ме радува тоа што немаме 'фобија' да играме против Реал и Барса и можеме да извадиме поволен резултат на нивни терен. Мислам дека годинава 2-ро место е наше!

Тоа што Филипе и Годин го направија беше за црвен, не го демантирам тоа. Ама судијава не ги остави фудбал да играат, секој контакт свири да му го свирнам на женатаму да ми извини админот. Се прашувам што ќе беше ако Арда даеше гол при крај на прво полувреме, можи и два пенали ќе им даеше не се сомневам во тоа. Али ок, немие толку криво што изгубивме титула во финале после 3-4. Ме радува тоа што немаме 'фобија' да играме против Реал и Барса и можеме да извадиме поволен резултат на нивни терен. Мислам дека годинава 2-ро место е наше!

Ако мислиш дека Барса ќе заврши на 3то место,ок 2ро е ваше :icon_lol:

Ако мислиш дека Барса ќе заврши на 3то место,ок 2ро е ваше :icon_lol:

Ќе има тесна битка помеѓу Реал и Барса за 3то, Сосиедад шампион Атлетико 2 бода поназад! :icon_lol:
--- надополнето: 29 август 2013 во 14:04 ---

Мали је нервозан... :icon_lol:
Самобендисана смрдулка, на Тељо на тренинг кизнај шо му прај...:unsure:

Самобендисана смрдулка, на Тељо на тренинг кизнај шо му прај...:unsure:
На толку шутирање што го доби посебно во прво полувреме добро е што не реагира полошо и е воздржан.

Искрено не очекував таква игра од Атлетико ама добро натпревар за титула е. Судијата не беше лош ама имаше грешки, не читам некој да се буни за неправилно досудените 2-3 слободни удари за Атлетико на 30 метри од голот на Барца !

Ne znam sto mu objasnuvate na madridistite,i od dvata kluba isti se :icon_lol:,krivo mu e sto site tituli mu gi zemaat ciganite :D puknete site....
p.s : se fatile za nervozata na Messi i spioniraneto na kurvata na Kasiljas,ovie se 2 pricini sto tie gi gubat trofeite :свиркам:

На толку шутирање што го доби посебно во прво полувреме добро е што не реагира полошо и е воздржан.

Искрено не очекував таква игра од Атлетико ама добро натпревар за титула е. Судијата не беше лош ама имаше грешки, не читам некој да се буни за неправилно досудените 2-3 слободни удари за Атлетико на 30 метри од голот на Барца !

Со оглед на тоа дека Коке е мајстор за центаршут и тоа дека добро ни оди во воздух можеби ќе донесеше нешто, ама не се бунам јас за тоа, нема врска. Да смениме темата!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom