Од кај мислиш да го зимаш ? бидејќи гледам во мобелих
Овој ти е 20 а С3 ти е 21 K е сега зависи од изборот и двата телефона се тука некаде.
Квалитет без коментар. Ова Е ПРВ телефон што му се скршил на некој додека го тестирал за ревју
--- надополнето: 2 ноември 2012 во 19:51 ---
Сепак заштита ќе мора да се чува.
Мене кога ми го донесе другарот тој од 350$ 16GB, со достава и данок за Чикаго (Илинои) беше 391$, значи 41$ достава и данок. Зборам за нарачка преку Google Play.Мераци, другарчиња у Америка на работа, фино лепо си порачувам. Само да не знае некој дали е беспари shipping или се доплаќа?
Ама чекај нели доставата негде беше 12 долари за сегде во Америка и тоа е тоа. И зошто плус данок? Објасни ми те моламМене кога ми го донесе другарот тој од 350$ 16GB, со достава и данок за Чикаго (Илинои) беше 391$, значи 41$ достава и данок. Зборам за нарачка преку Google Play.
Сите сојузни држави, а во одредени случаи и посебни градови, имаат различен данок (0-15%?).Ама чекај нели доставата негде беше 12 долари за сегде во Америка и тоа е тоа. И зошто плус данок? Објасни ми те молам
Во библиска Македонија, рајот на земјата!http://www.gsmarena.com/google_gave_the_nexus_4_a_100_price_cut_in_the_united_states-news-6660.php?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
199 долара за Нексус 4....Ц ц ц кај живееме ние
Другар еве ти ја сметката, поинаку не би знаел да ти одговорам. А знам дека е како што кажаАма чекај нели доставата негде беше 12 долари за сегде во Америка и тоа е тоа. И зошто плус данок? Објасни ми те молам
.Сите сојузни држави, а во одредени случаи и посебни градови, имаат различен данок (0-15%?).