Nexus 4 & Nexus 10

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Од кај мислиш да го зимаш ? бидејќи гледам во мобелих
Овој ти е 20 а С3 ти е 21 K е сега зависи од изборот и двата телефона се тука некаде.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
zemaj go ne se misli, kje imas nekolku godini apdejti za razlika od drugite

Член од
22 ноември 2011
Мислења
475
Поени од реакции
177
Од кај мислиш да го зимаш ? бидејќи гледам во мобелих
Овој ти е 20 а С3 ти е 21 K е сега зависи од изборот и двата телефона се тука некаде.

Па да и од таму и мислев пошо се исти гомна сите нејќам да им го плаќам името на т-копиле или овие шо се другиве џепароши

Член од
8 март 2013
Мислења
76
Поени од реакции
103
Нема тука мислење другар, меѓу најдобрите смартфони е моментално. Подобар избор за тие пари, а и не само за парите нема. Го користам 6 месеци, засега не би го сменил со ниту еден друг телефон, Sверка телефон во секој поглед, одличен дизајн, изгледа многу отмено. Брз, работи многу мазно без лаг, значи крајно добро оптимизиран, тоа е stock андроид, кој користел знае. Добиваш редовни апдејти во наредните три години а може и повеќе. Цената не треба никого да го буни, пониска е затоа што е субвенциониран од гугл, инаку телефон со такви перформанси може комотно да се продава по многу повисока цена. Изборот од каде ќе го земеш е твој, го имаш од 340 евра па до 480, само во никој случај немој да земаш 8гб верзија малце се, само 16-ка.

Член од
22 ноември 2011
Мислења
475
Поени од реакции
177

Квалитет без коментар. Ова Е ПРВ телефон што му се скршил на некој додека го тестирал за ревју
--- надополнето: 2 ноември 2012 во 19:51 ---
Сепак заштита ќе мора да се чува.

Се глеа дека си тежок хејтер...

jovankrstevski1

ТАТА_МАТА
Член од
2 декември 2012
Мислења
855
Поени од реакции
602
200 долари за таков телефон е џабе. Негде околу оваа сума ги чини да го склопат, и 50 долари да го намалеа ке беше многу а не па 100. Ова најверојатно сакаат да ги продадат сите нексус 4ки на залиха и да направат место за нексус 5 кој по мојата логика би требало повторно да чини 300 долари. Колку за споредба Нексус 4 во ВИП е 28 000 денари :D

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Мераци, другарчиња у Америка на работа, фино лепо си порачувам. Само да не знае некој дали е беспари shipping или се доплаќа?

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Мераци, другарчиња у Америка на работа, фино лепо си порачувам. Само да не знае некој дали е беспари shipping или се доплаќа?
Мене кога ми го донесе другарот тој од 350$ 16GB, со достава и данок за Чикаго (Илинои) беше 391$, значи 41$ достава и данок. Зборам за нарачка преку Google Play.

jovankrstevski1

ТАТА_МАТА
Член од
2 декември 2012
Мислења
855
Поени од реакции
602
Мене кога ми го донесе другарот тој од 350$ 16GB, со достава и данок за Чикаго (Илинои) беше 391$, значи 41$ достава и данок. Зборам за нарачка преку Google Play.
Ама чекај нели доставата негде беше 12 долари за сегде во Америка и тоа е тоа. И зошто плус данок? Објасни ми те молам

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Ама чекај нели доставата негде беше 12 долари за сегде во Америка и тоа е тоа. И зошто плус данок? Објасни ми те молам
Сите сојузни држави, а во одредени случаи и посебни градови, имаат различен данок (0-15%?).

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Перфектен телефон !!
Толку од мене имам да кажам.Го имам два месеца и можам слободно да кажам дека не би го сменил за ниту еден друг,па и колку сака да биде појак од Нексусот.
Кога го држиш у рака исто како да држиш парченце стакло,а гајле си немаш ако ти падне,пошо и не се крши лесно.
Ми падна еднаш на плочки мене и во истиот момент срце ми застана,па саат време ми беше страв да го чепнам и да видам кај е воопшто скршен.
Уште еднаш ќе пишам,П-Е-Р-Ф-Е-К-Ц-И-Ј-А,никој нема да погреши ако го земе.
Камерата му е исто така екстра,но сеуште го немам ставено новиот андроид.

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Другар еве ти ја сметката, поинаку не би знаел да ти одговорам. А знам дека е како што кажа
Сите сојузни држави, а во одредени случаи и посебни градови, имаат различен данок (0-15%?).
.

И пак е добар бизнис.

Play_N4.JPG

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Во УК е намален телефонот на £159. :vozbud: