Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе шо се замарате со Евровизија, тоа е све наместена работа, на комшиска база сите се даваат поени, на ти го-дај ми го, политика е тоа ние немаме шанси, па штом Тошка наш Бог да го прости не напраи ништо, кој друг ќе напраи...Да ги пратиме К-15 со некоја заебанција таму да ги изругаат Европјаниве најбоље ќе биде ... #клишемуабети
Абе шо се замарате со Евровизија, тоа е све наместена работа, на комшиска база сите се даваат поени, на ти го-дај ми го, политика е тоа ние немаме шанси, па штом Тошка наш Бог да го прости не напраи ништо, кој друг ќе напраи...Да ги пратиме К-15 со некоја заебанција таму да ги изругаат Европјаниве најбоље ќе биде ... #клишемуабети
Шо има врска рано, касно...
Жената фино-лепо си пееше во предизборна кампања на ВМРО, нормално ова е награда.
За 2015 ќе ги пратат заедно Наум Петрески и Миле Кузмановски. Од сите кои им пеат на кампањата, само уште тие 2ца не биле (заедно со Тијана, која сега ја праќаат).![]()