Тијана Дапчевиќ ќе ја преставува Македонија на Евросонг 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Локација
Некаде далеку...
Македонската радио телевизија во дневникот во 5 часот ја претстави Тијана Дапчевиќ Тодевска за наш претставник на Евросонгот 2014 кој ќе се одржи во Данска.

Извор.

Да не има некој информации повеќе околу ова?
Не е малце рано?

На никој веќе не му е гајле за Евросонгов, освен на тие што идат да не претставуваат.
Плати - клати..

Многу рано сабајле ја претставиле овие од МТВ :)) .. еее наши портали.
Пишува и на други сајтови, сигурно нема да измислуваат.

Мислам се плаќа 120000 евра за учество на евросонгов... зошто да ги плаќаме тие пари и да одиме таму да се брукаме не знам јас , сега пак избираат тие кој да оди на евросонг , и што ќе одат само овие што ги пишува по весници , извадиле цицка , го покажале газот , а од пеење ни п немаат , оваа не е дојдена во македонија цел живот пее српски песни и сега нас да не претставувала.:facepalm:

Шо има врска рано, касно...
Жената фино-лепо си пееше во предизборна кампања на ВМРО, нормално ова е награда. :icon_mrgr:
За 2015 ќе ги пратат заедно Наум Петрески и Миле Кузмановски. Од сите кои им пеат на кампањата, само уште тие 2ца не биле (заедно со Тијана, која сега ја праќаат). :icon_lol:

Рано мислев у смисла на тоа дека обично после декември сме бирале претставник или песна. Затоа пишав рано. :) Сега ми излезе затоа ја отворив темава, па кога ќе излезе некоја вест или песната, ќе си се постира тука. :icon_mrgr:

Абе шо се замарате со Евровизија, тоа е све наместена работа, на комшиска база сите се даваат поени, на ти го-дај ми го, политика е тоа ние немаме шанси, па штом Тошка наш Бог да го прости не напраи ништо, кој друг ќе напраи...Да ги пратиме К-15 со некоја заебанција таму да ги изругаат Европјаниве најбоље ќе биде ... #клишемуабети

Абе шо се замарате со Евровизија, тоа е све наместена работа, на комшиска база сите се даваат поени, на ти го-дај ми го, политика е тоа ние немаме шанси, па штом Тошка наш Бог да го прости не напраи ништо, кој друг ќе напраи...Да ги пратиме К-15 со некоја заебанција таму да ги изругаат Европјаниве најбоље ќе биде ... #клишемуабети

Хаха, истово сакав да го кажав. Истите муабети секоја година. :)

Готово, затварајте темава, со ова мислење се покриваат сите постови во иднина.

После Есма и овој избор очигледно е дека нашиве бараат некој што мислат дека сигурно ќе им донесе поени од други нации.

Со среќа нека и е.

Нема да се погоди некој трол да отиде таму и се да им истрола, да незнаат глаата кај им е. Секако ние ништо не правиме со озбилност зошто да не бидеме барем креативни? :icon_mrgr:

Шо има врска рано, касно...
Жената фино-лепо си пееше во предизборна кампања на ВМРО, нормално ова е награда. :icon_mrgr:
За 2015 ќе ги пратат заедно Наум Петрески и Миле Кузмановски. Од сите кои им пеат на кампањата, само уште тие 2ца не биле (заедно со Тијана, која сега ја праќаат). :icon_lol:

Орце Стефковски го заборави, уште му се немаат одолжено што ја испеа легендарната песна "Брате Никола Груевски". Може во 2014 ќе го стават во дует со Дапчевиќ . :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom