Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
-Медиумите им го испраа мозокот на навивачите. Можеби се во право, бидејќи со години не сме освоиле трофеј и се е негативно, но мораме да живееме со тоа и да се фокусираме на фудбалот, вели Венгер.
Пирес играл против Миконос
Да прајме реално муабет, останва уште кратко време до крајот на трансфер рокот, па мислам дека и сега секоја шпекулација веројатно ке значи и некој трансфер кај нас.
1. Кабаје - Мислам дека е готова работа, но Венгер вети дека пред мечот со Фенербахче нема да кажува имиња, за да не ја наруши атмосферата во тимот. Според мене, 99,9%.
2. Озил/Ди Марија - Многу по веројатно првиов да дојде, иако според некои медиуми Реал ја прифатил понудата на Арсенал за Ди Марија. За мене, кој и да дојде од овие двајца неам зборови. Фантастични се и двајцата.
3. Касиљас - Не верувам дека Реал ќе се откаже туку така од Икер иако и денес беше на клупата. Тој е легенда и икона на тимот, но кога еден Раул си замина, зошто да не. Според мене, нема шанси за Икер да дојди во Арсенал.
4. Дефанзивец - Непознато.
--- надополнето: 27 август 2013 во 00:43 ---
Ах Пирес. За мене Најдобриот од таа генерација. Секоја чест за Денис и Тиери, али Пирес е виновен што навивам за Арсенал.
Доколку дојдат Фламини, Кабаје, Ди Мариа и некој било кој шпиц, па дури и Диего Коста, јас би бил задоволен од преодниов рок.
Овој потпиша нов договор со Атлетико така да заборавете го.
Не ја сфаќам поентата на доведување на Фламини, кога повеќето играчи од средината ви се дупло подобри од него.
Пред неколку саати Џон Крос пиша дека Фламини е нов играч на Арсенал, а за Кабаје близу е работава. Иначе како може да се наруши атмосфера ради нов играч? Малку нелогично ти е тоа. Во некои случаи да, ама во овој случај на Арсенал сите ќе се радуваат на нов играч, барем според изјавите досега на играчите. Плус со Фенер е готова работата, па пологично е сега да се објави, отколку пред меч со Тотенхем, нормално во случај некако да би се нарушила атмосферата.
Од овие од Реал најблизу е Ди Мариа, а демек според новите гласини и Бензема му бил понуден на Арсенал иако неговиот агент демантираше вчера-завчера.
Доколку дојдат Фламини, Кабаје, Ди Мариа и некој било кој шпиц, па дури и Диего Коста, јас би бил задоволен од преодниов рок.
Има кажано Венгер на официјалната страна во интервју деновиве дека ништо не е готово и дека ќе излезе со најсилниот состав. 99% сум сигурен дека имаме потпишано некој до сега или сме многу блиску до трансфер само се чека квалификација во ЛШ. Од овие играчи што не поврзуваат сите играат цел живот во ЛШ освен првиве двајца што ги наброја така да тоа ќе им биде клучен фактор.
А кога си слушнал некој тренер поинаку да каже ?
И со 0-10 да тепаше, пак истото ќе го изјавеше, чисто да се покаже почит према противникот, иако и самиот знае дека Арсенал е во ЛШ.
Иначе ако дојде Озил ...![]()
Па сум слушнал да кажат други тренери, односно да ротираат состав за замор и слично што многу веројатно во случајот го користат како алиби. Дали од почит или не ме боли курот, поентата ми беше за трансферите дека клучен фактор им е тоа да играат во ЛШ.
Абе какви Озили, Ди Марии, Икери, нека не ве вртат веснициве и маркетинг тимот.
Фламини и Кабаје ќе ни биде бизнисот летово, ако и успееме Јохан да го земеме, гледам многу цигански понуди даваме.