Група Б | Јесенице | - ЕП Словенија 2013

Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
Литванија 1/2 место во група, Македонија, Србија, Црна Гора, ќе се борат за 2/3 место... Се може да се очекува, останува нашите да го остават срцето на терен и резултатот ќе си дојде.

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
1.Македонија
2.Литванија
3.Босна
4.Србија.
5.Латвија
6.Црна Гора

Една губиме од Босна или Латвија 100% поради опуштање поради 3 победи во ред на почеток.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.925
Поени од реакции
116.352
Ако зборам нереално и навивачки ќе кажам дека сите ќе ги испочукаме и ќе завршиме први, а ако зборам реално ќе кажам дека сум задоволен со пласман во втората фаза па макар и преку третото место. Србија и Литванија се каде каде поквалитетни од нас, јас дури повеќе шанси гледам во дуелот со Литванија отколку со Србија. Али, нема реално нереално, ќе навивам со цело срце на секој натпревар и нормално ќе очекувам победи. Вамос МКД!!!

G

Geezer

Гостин
Мене ми се смешни оние, '' Ајде да направиме повторно изненадување '' . Како бе?
Изненадување се прави еднаш. Потоа треба да си константен и постојано добар. И не можеш да ја искористиш таа карта по вторпат.

Сега веќе никој нема да не гледа со исти очи како пред две години. Сега сите ќе не сметаат за сериозни конкуренти и автоматски тоа ни ја отежнува работата.
Плус, притисокот врз играчите лебди во воздух, медиумите и јавноста непотребно ја прават работата уште потешка, затоа што се освен 4-то место пак, би било овде дочекано како неуспех. А, тоа е сосема погрешно.

Првенствено нека ја поминат групата, за понатаму ќе видиме. И не летајте, групата не е нималку лесно. Напротив.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Чекор по чекор, прво до пласман на СП, а потоа и до медал :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
сите можи да ги тепаме.... ама и од сите можи да изгубиме. македонија.
Горе доле ова е најреална слика за цело Европско првенство или барем мечевите на нашата репрезентација :)

Член од
19 февруари 2011
Мислења
627
Поени од реакции
774
Мене најмногу ми смета што во последно коло меѓусебе играат големите местачи Ц.Гора-Србија.Требаше да ги стават во прво коло.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Мене најмногу ми смета што во последно коло меѓусебе играат големите местачи Ц.Гора-Србија.Требаше да ги стават во прво коло.
Е што да местат, секој бод е битен, во втор круг се носат поени и од првиот круг.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.388
Поени од реакции
5.053
Шо ќе местат бе? Пред тој меч Црногорците ќе изгубат од нас,Литванија,а ништо чудно и од Босна.

Член од
19 февруари 2011
Мислења
627
Поени од реакции
774
Шо ќе местат бе? Пред тој меч Црногорците ќе изгубат од нас,Литванија,а ништо чудно и од Босна.

На пример: Ние ги тепаме нив ,нас ќе не тепаат Србите и очекувај победа на Ц.Гора колку што ќе биде потребно да испаднеме најслаби во тој скор.Тоа го правеле неколку пати досега во разни спортови.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
На пример: Ние ги тепаме нив ,нас ќе не тепаат Србите и очекувај победа на Ц.Гора колку што ќе биде потребно да испаднеме најслаби во тој скор.Тоа го правеле неколку пати досега во разни спортови.
И во втор круг Србија да оди без бодови, а Црна Гора со два? Во прв круг само некои ептен глупи или ептен самоуверени би местеле.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.643
Поени од реакции
59.499
Страв ми е од овој :D
Ќе игра за Црна Гора ?

Член од
26 декември 2012
Мислења
229
Поени од реакции
159
Незнам што е чудно тука, кога е јасно дека на ракометното во Србија и нас ни го пуштија натпреварот...значи нема место за лутење :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Има ли некој да го стае дефинитивниот тим на Србија што вчера го избра Дуда Ивковиќ??

Член од
24 мај 2012
Мислења
104
Поени од реакции
44
Знае некој да ми каже за сигурно дали картите важат за целиот ден, или само за одредена утакмица, на пример Македонија-Литванија ?

Kajgana Shop

На врв Bottom