Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
А со таа картичка може тука во Македонија да се вадат пари од било кој банкомат или не? Ќе се активирам зимата сега повеќе, да досредам уште некои работи и планирам цела зима да бидам активен.

Да да секаде можи кај шо има мастеркард знакче.

Не,ама ми идат нарачки од четвртоко до сега ко гигот да ми е featured :D
Проблемот е вака пример во една недела две ќе направам 200-300$ и после нема да имам нарачка 2 месеци.

Не :свиркам:
Prijateli---da ve prasam neso??
Kako da izvam pari i preku koja smetka,i banka ovde kaj nas vo mkd,Kako gi vagjate vie parite so gi zarabotuvate .Koja smetka da ja otvoram .Imam Payza ali neso ne odi?
Falavi i

Pozdrav

Koja e najdobra stranica za zarabotka preku paypal. Pari nema da gi vadam ke gi koristam za kupuvanje od ebay.

Prijateli---da ve prasam neso??
Kako da izvam pari i preku koja smetka,i banka ovde kaj nas vo mkd,Kako gi vagjate vie parite so gi zarabotuvate .Koja smetka da ja otvoram .Imam Payza ali neso ne odi?
Falavi i

Pozdrav

Не сум многу по тие работи, ја ги вадам со Пејпал.
Иначе освен Пејпал имаш опција и да извадеш картичка на левел 1 (ако ме прашуваш за фивер)

Ако има некој заинтересиран продавам AddMeFast bot v. 1.0.3.9 за 800 денари. Целосна верзија со сите понатамошни апдејти што понатаму ќе искочат.

Робот за правење поени за:

• Facebook Likes, Shares, Followers, Post Likes, Post Shares
  • Twitter Followers, Tweets, ReTweets, Favorites
  • Youtube Views, Channel Subscribe, Video Likes, Favorites
  • Pinterest Followers, Repins, Likes
  • Instagram Followers, Photo Likes
  • SoundCloud Listens, Followers
  • Vkontakte Page Follows, Group Joins
  • Google Circles, MySpace Friends, Reverbnation Fans, StumbleUpon Followers, Website Hits

Сегашната цена е 24 долари од септември повторно ќе ја качат. Јас го продавам за 800 ден.

Робот за правење поени за:

• Facebook Likes, Shares, Followers, Post Likes, Post Shares
  • Twitter Followers, Tweets, ReTweets, Favorites
  • Youtube Views, Channel Subscribe, Video Likes, Favorites
  • Pinterest Followers, Repins, Likes
  • Instagram Followers, Photo Likes
  • SoundCloud Listens, Followers
  • Vkontakte Page Follows, Group Joins
  • Google Circles, MySpace Friends, Reverbnation Fans, StumbleUpon Followers, Website Hits

Сегашната цена е 24 долари од септември повторно ќе ја качат. Јас го продавам за 800 ден.
И како се трошат после поените т.е како можиш да ги смениш пример за фб лајкови ?

И како се трошат после поените т.е како можиш да ги смениш пример за фб лајкови ?
Многу лесно ставаш поените да ти се трошат на фб лајкови. Најдобро е како услуга на фивер остави го ботот да собере поени, и стави гиг на фивер.....

Многу лесно ставаш поените да ти се трошат на фб лајкови. Најдобро е како услуга на фивер остави го ботот да собере поени, и стави гиг на фивер.....
Абе го имам јас ама 1.0.2.9 верзија ја имам ја спуштив од еден форум , ама сега не го оставам да работи ми загрева лаптопов многу ...од кога ќе соберам поени на страната се реди линкот така и после си збира лајкови ?

Абе го имам јас ама 1.0.2.9 верзија ја имам ја спуштив од еден форум , ама сега не го оставам да работи ми загрева лаптопов многу ...од кога ќе соберам поени на страната се реди линкот така и после си збира лајкови ?
Да, само таа верзија од форум нема да ти трае уште многу максимум за 1 недела ќе стават нова заштита и програмот веќе нема да ти работи а можеш и да заработиш бан од адмефаст.
Оваа што ја нудам е целосна верзија со поддршка.

Колку поени можеш дневно да собереш и колку чинат после лајковите за да ги потрошиш поените на нив.

И причина зашто го продаваш? Не работи нешто како што очекуваше? :D

Колку поени можеш дневно да собереш и колку чинат после лајковите за да ги потрошиш поените на нив.

Поени се збираат колку што видов јас со додавање на акунт твој од фб , твитер , јутуб и може да одбереш што сакаш да прави со твоите акаунти пример да следи луѓе на фб , да лајкнува да шерува автоматски или субскрибе на јутуб автоматски ... 2 поени е најефтино за еден лајк на фб страница јас за 2 минути направив 250 поени . значи се прават многу ако го оставиш цел ден уклучен.

Дневно ми прави еден околу 4000 поени. А колку чинат оди купи ги од официјаната страна на адмифаст. 25$ = 5000 поени

Причина зошто го продавам е дека во моментот има 2 компјутери кои работат со програмов. За да ја користам и третата лиценца ќе ми треба уште еден компјутер. А оваа година не ми е во план уште еден компјутер да купувам.

Бре, бре, што муабет направив за 800 ден ....:eek: Ајде ако сака некој нека повели повеќе не одговарам на вакви прашања.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom