- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 1.149
- Поени од реакции
- 38
Постои но таа граница ја одредува женското.
За каква граница правиш тука муабет? Дај појасни малку и дај некој пример за да те сфатиме на што мислиш.Постои но таа граница ја одредува женското.
Не те сфатив сега што сакаш да кажеш.па како може да нема другарство помеѓу машко и женско, да немаше цело друштво се мува помеѓу себе, и растур се прават
Зборувам за границата која го ограничува другарството.Не е секогаш така но во поголем број да.Обично машкиот пријател е тој што се заљубува во другарката или почнува да и се пушта.Ако девојката го прифати тој предлог остануваат другари но стануваат и нешто повеќе.А ако не го прифати тогаш се губи другарската врска.Ретко е тоа машко женско пријателство кое се цени и се одржува.За каква граница правиш тука муабет? Дај појасни малку и дај некој пример за да те сфатиме на што мислиш.
Кога веќе велите дека постои, ме интересира како го сфаќате другарството меѓу машко и женско.
Штом се појавило пуштање или потреба од поставување некои граници за да може да останат демек другари, тогаш тоа не може да се нарече другарство.Зборувам за границата која го ограничува другарството.Не е секогаш така но во поголем број да.Обично машкиот пријател е тој што се заљубува во другарката или почнува да и се пушта.Ако девојката го прифати тој предлог остануваат другари но стануваат и нешто повеќе.А ако не го прифати тогаш се губи другарската врска.Ретко е тоа машко женско пријателство кое се цени и се одржува.
mislam deka ima, jas imam mnogu drugari i sekogas mozam da se potpram na niv, mene ne mi pominale takvi misli niz glava vo vska so niv.Tie stvarno mi se drugari i.....da veruvam me mrzi sea da pisuvam.
Вам ако не ви поминале низ глава некакви мисли, од каде сте сигурни дека и на другиот не му поминале? А штом постои некаква можност да му поминат тогаш повторно не може да се зборува за другарство во вистинска смисла на зборот.IMA 100% jas imam edna drugarka,ja sakam kako drugarka samo i nisto poveke, a sepak najmnogu na svet, bez nea ne bi ni postoel:helou:!
Toa e vo red,ama veruvaj,nikogas nemozes da znaes kakvi se sliki mu imaat pominato niz glava za tebe.Јас имам другар, односно најдобар другар со кого се знам 20-тина години. Од мали сме заедно и постојано се дружиме. Најблизок ми е од сите, се знае за мене како и јас за него, а не Геј и јас не сум Лезбејка . Од кога памтам за мене знам и за него, постојано сме заедно, моите го имаат прифатено како нивно дете, исти е односот на неговите спрема мене. Знам дека е тешко за многу луѓе да прифатат вакво другарство но кој сака нека верува, кој не, нека си мисли што сака:smir:. Јас среќна сум што имам ваков другар.
Знаев дека и тука ке наидам на истото... Не сакам никого да убедувам кој верува верува кој не, не мора. Јас и он, а и повеќето кои не познаваат подобро, знаат колку искрено и цврсто другарство имаме. Јас не читам мисли и неможам да знам кој што точно мисли за мене и какви слики му поминуваат низ главата...меѓутоа делата и постапките говорат. Самиот факт дека сме другари 23 години говори. Барем мене ми е доволен.Toa e vo red,ama veruvaj,nikogas nemozes da znaes kakvi se sliki mu imaat pominato niz glava za tebe.