Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
1186105_513771255366409_175405757_n.jpg

:cool:

Ама не дека е клише. Баш паметам дека уште пред две години, се лутеше на Шахтјор зошто не го пуштаа кај нас, првпат кога се заинтересиравме. Фан на Челзи е, добро е што имаме такви играчи кои ќе играат не само за пари или да се продадат на друго место.

На Калу бројчето? :)
Да не го префати малерот :P

На Калу и на Марин :(
--- надополнето: 25 август 2013 во 17:27 ---
Некој да ми го најде вториот дел Лампард кај што вели and tonight we are

tumblr_m5z3hn1Tmn1qml812o1_250.gif

Само што се вратив од викендица, бев отсутен неколку дена, што има ново освен ебачкиов трансфер на Вилиан?
Да си кажам мое, играч како играч Вилиан го нејќам многу, од проста причина што имаме милион плејмејкери. Но го почитувам и е добредојден затоа што е фан на Челзи, и затоа што минатото лето стори се што можеше да се пресели во Челзи. Но, најубав и најдобар е начинот на кој го собравме од Тотенхем. ЕБАЧКИ. Ама баш. Ова му требаше и на АВБ и на она еврејското гомно Леви, за Модриќ пред се.
Реков јас, Моу+Роман=Добитна комбинација до немај каде. Помоќни од овие нема.

Е кој мерак ќе ми биде да изгубиме сега и од Јунајтед и од Баерн, ама онака 2,3 гола разлика и во последен ден уште 4ца да купат па за некое време да видат дека купување рандом играчи без потреба и не е тактика.
Ама ај за 2-3 години ќе видат дека траснфериве се без потребни кога ќе сакаад да ги продадат ама ниедна екипа нема да може да ни ги купи.
--- надополнето: 25 август 2013 во 17:50 ---
Последен пост во темава ми беше пред 14 минути и во меѓувреме не сме купиле уште еден играч ?

Roman I'm disappointed.

Иначе Тотенхем завчера имале закажано сослушување за работна дозвола, и во последен момент било одложено, тек тогаш Челзи се замешал и еве за два дена договорено се.
Зошто неможат сите трансфери да се решаваат вака по брза постапка :D

Не го очекував, не го ни посакував јас трансферов. Ама ете го земавме. Не дека имам нешто против Вилиан него не ни беше потребно засилување на таа позиција. Ама може да се жалам се додека не се оствари трансферот, а еве сега е веќе играч на Челзи и треба да ги поддржуваме сите играчи.
Е сега од друга страна, после 2ри септември најверојатно ќе ги имаме заменето Марин, Бенајун и Мозес од минатата сезона со Шурле, Де Брујн и Вилиан што вака изгледа како одлично зајакнување на тимот.

Сме го зеле Ето? Очекувам Ба да си замине и уште некој во пакет со него.

Е кој мерак ќе ми биде да изгубиме сега и од Јунајтед и од Баерн, ама онака 2,3 гола разлика и во последен ден уште 4ца да купат па за некое време да видат дека купување рандом играчи без потреба и не е тактика.
Ама ај за 2-3 години ќе видат дека траснфериве се без потребни кога ќе сакаад да ги продадат ама ниедна екипа нема да може да ни ги купи.
--- надополнето: 25 август 2013 во 17:50 ---
Последен пост во темава ми беше пред 14 минути и во меѓувреме не сме купиле уште еден играч ?

Roman I'm disappointed.

Настрана Вилиан, другото се си беше во ред. Види ги клупите од Баерн и Реал, па види зошто се толку успешни и силни. Потребни се играчи, квалитетни на сите позиции, силна клупа, за 4 фронта. Ништо не е без врска. Неоправдан хејт.

Утакмицата со Баерн, воопшто не ми е битна. Како и секоја друга, како да играме во Карлинг Куп. Ако победиме, добро, ако загубиме, ништо страшно.
Утрешната ми е многу битна, најтешкото гостување после ВХЛ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom