Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ич. Додек не ти се расипе стептронико од Џенерал Моторс, оти не може да го издрже вртежнио момент на шестако под хаубата. :icon_mrgr:
Кога подобро ќе размисљум, изљупена е кожата на волано, ништо од бизнисо...

Го знам ова БМВ,не е лошо,една јака плавуша го вози ми се чини,оти има неколку вакви во Велес.
...освен ако плавушата не иде со колта?

Договори се со нејзиниот маж,направете компромис.

Јак зафат има женската,многу гостиска..не цепидлачи и ти.

На ВМ мотори италијанска фирма која изработува мотори а Даеву ги изработува по лиценца.Не си погуглал добро,исчисти ги очилата....
Не носам очила, нити па гуглав воопшто, само прашав на форумов
читав од телефон не ми замеравајте ако сум утнал некој муабет ;)

Ич. Додек не ти се расипе стептронико од Џенерал Моторс, оти не може да го издрже вртежнио момент на шестако под хаубата. :icon_mrgr:

Го имаат ли овој проблем и поновите (2007-08) 3.0 турбодизели на BMW?

Го имаат ли овој проблем и поновите (2007-08) 3.0 турбодизели на BMW?
Не. Новите имат од менач од ZF, шо издржува. Ама јадат swirl flaps, и требе да се виде од време на време усисната грана у каква состојба е, или да се смене со ревизирана. :)

Едит...

Од тие години немат го тај проблем со усисната грана. Ама ДПФ филтеро требе да се одржува редовно за да изгорат саѓите од него. :-)

Како се викаат држачи за мотор на англиски,конкретно ми требаат за Фабиа 1.9 сди...Ако знае некој да ме упати каде има и дали е подобро да се лие,или да се бара нови....или да се бара половни? :)

Јак зафат има женската,многу гостиска..не цепидлачи и ти.
Тоа ти е positive thinking.
--- надополнето: 23 август 2013 во 02:42 ---
Како се викаат држачи за мотор на англиски,конкретно ми требаат за Фабиа 1.9 сди...Ако знае некој да ме упати каде има и дали е подобро да се лие,или да се бара нови....или да се бара половни? :)
Engine mounts, ако не се лажам.

Увоз на Форд Мустанг од Америка кај нас? Германското претставништво не вршит увоз или продажба на Мустанг, а не најдов никаде услови или понуди за увоз. Секоја помош и контакти се добредојдени. Фала однапред.

Od starite mislam deka ne može,ili ke se utepaš od vadenje sertifikati. Od ponovite mustanzi može samo treba da ispolnuva americki tier3 specifikacii, sto e slično na evropskoto euro2. Porano ne mozese da se uveze sega moze.

http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/1345231-BMW-730D--218ks--03

Оти чудово нема мењач или ја не гледам нешто...?И ценава ме плаши искрено... за BMW луксузна класа.
ImageHandlerashx_zps707de0f3.jpg

Означената рачка не ми е поврзана.Дали мора да се отвари воланот за да се поврзи или пак треба да го извадам радионо па од таму?

Attachments

• 33.jpg
    33.jpg
    83,7 KB · Прегледи: 27
Back
На врв Bottom