wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.704
- Поени од реакции
- 34.245
I helicopter to come out of the closet. Апачи или ништо!Divider honey,you know about gay activism more than a gay person I think.isn`t that strange?I mean,for a guy interested in women ?
Omg,you`re still stupid! When you plane to come out of the closet ?
Англиски матура ли полагаше Љапе? Ако сакаш пред време да те оценам?
Ахам. Да резимираме. Гарфилд е скриен хомосексуалец, јас такоџе претпоставувам, мачорот твој исто ти не информира дека е хомосексуално настроен, брат ти веќе напиша дека е абоминација, сите патриоти всушност мастурбираат со прстот во гз, сите од редиците на ВМРО, Грујо, сигурно професорот што ти ставил двојка е најголемиот хомосексуалец! Да не зборуваме за девојчињата, посебно тие што не ти вратиле на чат - лезбејки низаедни! Стрејт е идеологија која требало да згасне во минатиот век, сите сме хомосексуалци! Сите! Посебно тие што се против хомосексуалците! Сите! И најважно, ДОКАЖАНО е! Да земеме да се прифатиме ние што сме во денајл, еве гледате ќе не дружеле, а јас пред се ја поздравувам самоволната иницијатива за дружење, еве јас ќе донесам сокче од портокалче, Дивајдер ќе донесе каша од банана, Доналд ќе те прошета низ парк, сигурно и за другиве ќе најдеме по нешто, не секој ден имаме шанса да се дружиме и помагаме на луѓе со пречки во развој.Срце душо компирава р`ѓосала....докажано е оти тие што остро одат против хомосексуалноста како појава криејќи се зад патриотизмот,всушност тие се и хомосексуалци кои што немаат образ да се прифатат самите себе си.Дај бе,прифати се,еве ја ќе те дружам,нема да останеш без другари,без галје.Само дај прифати се,не контрирај на својот род, please! Потешко на тебе си правиш !
Во редиците на ВМРО има еден куп хомосексуалци,ама оти се прости малограѓани,немаат ЏОН да се изјаснат.Одат по диктатура на Грујо! Не биди хомофобичен хомосексуалец,немој,побргу ќе умреш
--
Настрана сега од semi-ретардирани постови сите-сте-скриени-педери-ако-си-против-педери, мислам дека неможе да го голтнете (pun unintended)... залаков, да, да одиме со залаков. Доволно е што ви е дозволено кафеење колбаси во спална. Освен што оваа сексуална девијација е декриминализирана, се користат дури квази-политички коректни термини како сексуални ОРИЕНТАЦИИ. Не постојат повеќе ориентации, една е, дека по истава аналогија, секому што ненамерно добива ерекција на нешто е некако сексуално ориентиран за обид на сексуалните пореметувања да бидат нормализирани. Пример мене ми се еректира на прекрасните суштества од девојки што се - јас сум стрејт ориентиран (ориентиран, ха!). Одтаму сосема нормално и природно е што на некој му рипка на влакнест газ кој е хив позитиен (ха-ха! keed) - одтаму тој е хомосексуално ориентиран! Ова се две сосема нормални ориентациии и треба да бидат рамноправни!
..но! што со на тој, како вас нормалните на кои ненамерно ви рипка therefore вие сте нормални, но што со тој кој ненамерно му рипка на деца? Дали исто тој е нормален? Дали педофилите треба да се борат и споредуваат со вас за израмнување? Зошто и тоа да не се декриминализира? Сепак се така ОРИЕНТИРАНИ нали. И немој некој да се осудил да ми аргументира со двојната согласност, дека ако детето е недоволно развиено да разбира, whose to say дека баш ова не е причината за хомосексуалноста, закоченост до тој степен на развивање, па место со чоколатца пред комбе, ги лажат со црни цилиндрични играчки што вибрираат и taа-assfucking-daаа. :-D