Хомосексуални бракови во Македонија

Статус
Затворена за нови мислења.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.704
Поени од реакции
34.245
Divider honey,you know about gay activism more than a gay person I think.isn`t that strange? o_O I mean,for a guy interested in women ?
Omg,you`re still stupid! When you plane to come out of the closet ?
I helicopter to come out of the closet. Апачи или ништо!
Англиски матура ли полагаше Љапе? Ако сакаш пред време да те оценам?

Срце душо компирава р`ѓосала....докажано е оти тие што остро одат против хомосексуалноста како појава криејќи се зад патриотизмот,всушност тие се и хомосексуалци кои што немаат образ да се прифатат самите себе си.Дај бе,прифати се,еве ја ќе те дружам,нема да останеш без другари,без галје.Само дај прифати се,не контрирај на својот род, please! Потешко на тебе си правиш !
Во редиците на ВМРО има еден куп хомосексуалци,ама оти се прости малограѓани,немаат ЏОН да се изјаснат.Одат по диктатура на Грујо! Не биди хомофобичен хомосексуалец,немој,побргу ќе умреш
Ахам. Да резимираме. Гарфилд е скриен хомосексуалец, јас такоџе претпоставувам, мачорот твој исто ти не информира дека е хомосексуално настроен, брат ти веќе напиша дека е абоминација, сите патриоти всушност мастурбираат со прстот во гз, сите од редиците на ВМРО, Грујо, сигурно професорот што ти ставил двојка е најголемиот хомосексуалец! Да не зборуваме за девојчињата, посебно тие што не ти вратиле на чат - лезбејки низаедни! Стрејт е идеологија која требало да згасне во минатиот век, сите сме хомосексуалци! Сите! Посебно тие што се против хомосексуалците! Сите! И најважно, ДОКАЖАНО е! Да земеме да се прифатиме ние што сме во денајл, еве гледате ќе не дружеле, а јас пред се ја поздравувам самоволната иницијатива за дружење, еве јас ќе донесам сокче од портокалче, Дивајдер ќе донесе каша од банана, Доналд ќе те прошета низ парк, сигурно и за другиве ќе најдеме по нешто, не секој ден имаме шанса да се дружиме и помагаме на луѓе со пречки во развој.

--

Настрана сега од semi-ретардирани постови сите-сте-скриени-педери-ако-си-против-педери, мислам дека неможе да го голтнете (pun unintended)... залаков, да, да одиме со залаков. Доволно е што ви е дозволено кафеење колбаси во спална. Освен што оваа сексуална девијација е декриминализирана, се користат дури квази-политички коректни термини како сексуални ОРИЕНТАЦИИ. Не постојат повеќе ориентации, една е, дека по истава аналогија, секому што ненамерно добива ерекција на нешто е некако сексуално ориентиран за обид на сексуалните пореметувања да бидат нормализирани. Пример мене ми се еректира на прекрасните суштества од девојки што се - јас сум стрејт ориентиран (ориентиран, ха!). Одтаму сосема нормално и природно е што на некој му рипка на влакнест газ кој е хив позитиен (ха-ха! keed) - одтаму тој е хомосексуално ориентиран! Ова се две сосема нормални ориентациии и треба да бидат рамноправни!
..но! што со на тој, како вас нормалните на кои ненамерно ви рипка therefore вие сте нормални, но што со тој кој ненамерно му рипка на деца? Дали исто тој е нормален? Дали педофилите треба да се борат и споредуваат со вас за израмнување? Зошто и тоа да не се декриминализира? Сепак се така ОРИЕНТИРАНИ нали. И немој некој да се осудил да ми аргументира со двојната согласност, дека ако детето е недоволно развиено да разбира, whose to say дека баш ова не е причината за хомосексуалноста, закоченост до тој степен на развивање, па место со чоколатца пред комбе, ги лажат со црни цилиндрични играчки што вибрираат и taа-assfucking-daаа. :-D

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Nesaglamive ne se naspale ko lujdze za da ispopostiraat debilitantizmi.

Инаку, ај ќириљиц да не и е тешко на умоскудните.

wot, инглиш му не мајчин, не таткин, а ни зајчин, може којчин или кочев.

Оти нели Коче им е гуруто колбафечко хехехехе

Хипер, не се грижи ти за нормалните.
Да не кефка Љандра и се лути инаку че ти кажев која членка семејна да ја поздравиш од мене и моите ако тис е чуваат деца туѓи.

П.С. Лаф лаф, кеф кеф, аф аф, Шарко лае....Македонија за шега не знае...

Живејте....или сокриени или излезете да ве преброиме и видиме навистина колкумина скудници сте.
Или шо би рекол Макслеџенд, пашапортензи у руки и чмаром по колбафи у некоја недојдија по среќата, оти очебијно за тукА не сте!
Сами си ркеовте, не е оваа црница за вас. Јас не ве бркам, јас само повторувам дека ако не ви се допаѓа, а не ви се, дека ако сакате вонка, бујрум, никој не ви брани.
Или олечете се и станете полезни нормални граѓани на РМ.

Те така трето нема.

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
OMFG,again that stupid thing came! Љупе....ААХХАхахаахХАХАахахаха.Со кој делам воздух...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Научи македонски, потоа англиски јазик, да ти не би био српски ил' бугарски идеал.

Capisce?

Maricon!

Член од
21 март 2013
Мислења
176
Поени од реакции
149
Ѕвездата на серијата Prison Break објавил дека е геј

Популарниот актер Вентворт Милер, кој светска слава стекна со улогата на Мајкл Скофилд во серијата Prison Break, објавил дека е хомосексуалец.

Милер ја изразил својата сексуална ориентација преку писмо кое го пратил на организаторите на Меѓународниот филмски фестивал во Санкт Петерсбург во Русија.

Во писмото кое 41-годишниот актер и сценарист го објавил во средата на сајтот на групата GLAAD (организација која се бори за правата на геј популацијата), Милер го одбил учеството на фестивалот, каде требало да биде „почесен гостин“.

„Ви благодарам на сите за вашиот љубезен повик. Како некој кој уживал во Русија во минатото и како некој кој има руски корени во своето потекло, би ми било драго да го прифатам вашиот повик. Сепак, како хомосексуалец, јас оваа покана морам да ја одбијам“ – и’ напишал Милер на директорката на фестивалот, Марија Авербакх.

„Длабоко сум вознемирен од моменталниот став кон геј мажите и жените од страна на руската влада, и не сакам да присуствувам на фестивал во земја која на луѓето како што сум јас директно им ги ускратува основните човечки права слободно да живеат и да сакаат“.

kjara

Самовилата
Член од
1 март 2007
Мислења
666
Поени од реакции
1.424
Ѕвездата на серијата Prison Break објавил дека е геј

Популарниот актер Вентворт Милер, кој светска слава стекна со улогата на Мајкл Скофилд во серијата Prison Break, објавил дека е хомосексуалец.
Де бре, ја ова го знаев уште кога беше популарна серијата.
Баш имаше едно интервју и Весна Петрушевска - Бејби многу се воспалуваше по ликов и не ми текнува кој тогаш и кажа дека типов е геј.

Во врска со темава:
Во светот постојат многу поприоритетни проблеми кои што треба да се решаваат, како на пример сиромаштија, војни, глад, безработица, економски кризи, угнетеност и сл.
Хомосексуалноста не е проблем, туку хир и исполнување на желби на аздисани мамини и татини синови.
Кочо и компанија и сличните на нив (Боки 13ка и други) да биле тепани у вреќа како мали немало да им текне да станат хомосексуалци, ниту пак да се облакаат у миничи и штикли 12-ка, да се удираат у гради и да бараат права.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Gejcho. Ti si peder u dusha, a hrabar da branish svoi "prava" samo zad monitor.

Sea pojasno ti e?
Еее тоа да видиш, во живо ги нема, а зад монитор мислат Супермен се па кажуваат дека тоа што го прават е нормално, па уште и се силат.
Остај ги, неможеш да му објасниш дека тоа што го прават не е во ред... јас тоа му го кажувам од дамна ама не сфаќаат.

Л

Лигеја

Гостин
Еее тоа да видиш, во живо ги нема, а зад монитор мислат Супермен се па кажуваат дека тоа што го прават е нормално, па уште и се силат.
Остај ги, неможеш да му објасниш дека тоа што го прават не е во ред... јас тоа му го кажувам од дамна ама не сфаќаат.
А што е тоа што тебе те прави понормален од останатите и ти дава право да осудуваш? Да не живееш од ред до ред по светата Библија случајно? И има многу хетеросексуални луѓе кои ги поддржуваат своите геј пријатели кои според твојата промашена логика би биле исто ненормални што значи добар процент од населениево во државава.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
А што е тоа што тебе те прави понормален од останатите и ти дава право да осудуваш? Да не живееш од ред до ред по светата Библија случајно? И има многу хетеросексуални луѓе кои ги поддржуваат своите геј пријатели кои според твојата промашена логика би биле исто ненормални што значи добар процент од населениево во државава.
Да вистински ја почитувам Библијата и зар лага е дека хомосексуалците тоа што го прават е во ред?
Па и не е баш добар процентот на луѓе во државава што ги сакаат гејовите.
Велиш дека хетеросексуалците ги поддржуваат хомосексуалците.... тие не ги поддржуваат, тоа е една голема лага... ако хетеросексуалците мислеа дека тоа е нормално и они ќе беа хомосексуалци, но не, тие само глумат една добра демократија ;)

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Да вистински ја почитувам Библијата и зар лага е дека хомосексуалците тоа што го прават е во ред?
Велиш дека хетеросексуалците ги поддржуваат хомосексуалците.... тие не ги поддржуваат, тоа е една голема лага... ако хетеросексуалците мислеа дека тоа е нормално и они ќе беа хомосексуалци, но не, тие само глумат една добра демократија ;)

По твоја логика секој што мисли дека хомосексуалноста е нормална сексуална појава е уствари хомосексуалец. Има мал милион на хомосексуалци кои не можат да се прифатат себеси и сметаат дека се болни. По твојава логика, они усвари не се хомосексуалци.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
По твоја логика секој што мисли дека хомосексуалноста е нормална сексуална појава е уствари хомосексуалец. Има мал милион на хомосексуалци кои не можат да се прифатат себеси и сметаат дека се болни. По твојава логика, они усвари не се хомосексуалци.

Не велам дека хетеросексуалците се хомосексуалци ( читај убаво).
Па тој мал милион ако неќат да се, зошто се? Нека си бараат девојка и ќе сватат зошто е убав животот и зошто тоа е правилно.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Епа шо не глумиш и ти?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom