Нови игри

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
Ја играше ? Фан сум на играва, вреди ли да се спушти ?
ако си од тие што ја играле играва од кецот кога искочи до double agent нема да ти се свига т.е ке ти биде гомно исто ко конвикш, а си нов во играва ја играш од пред 2-3 години ке ти биде ок

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
ако си од тие што ја играле играва од кецот кога искочи до double agent нема да ти се свига т.е ке ти биде гомно исто ко конвикш, а си нов во играва ја играш од пред 2-3 години ке ти биде ок
Јас ги имам играно сите делови и точно е тоа, Конвикшн драстично одстапи од стариот систем, каде криењето и нечујното движење стварно вредеше, ама како и сите други нови игри се се симплифицира и скриптрира до максимум.

Ќе ја пробам и оваа чисто ради сите претходни делови, за да имам континуитет.

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
И јас ги имам изиграно сите до сега од овој серијал.
Мислам дека во новава игра можеш да си тераш по старото, не е само со иди пукај, можеш да ја изиграш мисијата како ghost, assault или panther:
Conviction беше срање.

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
И јас ги имам изиграно сите до сега од овој серијал.
Мислам дека во новава игра можеш да си тераш по старото, не е само со иди пукај, можеш да ја изиграш мисијата како ghost, assault или panther:
Conviction беше срање.
И како што очекував, ми се допаѓа, во текот на мисијата можеш да бираш дали ќе ги нокаутираш или убиеш, секако повеќе поени добиваш при прикриено играње. Играва за чудо иде на мојов компјутер стар преку 6години. Или ме вади графичкава 4730 хд ддр5 или малку бара играва, процесоров е 2,2гхз атлон 64бит х2 а играта бара доста појак за минимум побарувања, ја играм на 1280х1024 на медиум. Не сум пробал на појако, доволно ми е и толку, битна ми е играта, не толку деталите:D Кога би можел рачно да го исклучам она срање last known position и mark-execute, би била перфектна.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.560
Поени од реакции
2.524
ја ставија Castlevania за Pc на замунда
баш сакав да пишам дека ја има по торенти :)

баш вчера ја завршив на ПС3...сега, исто како Dante's Inferno, не е GoW epicness...
...али пак е доста интересна и заразна, мислам, гејмплејот е тој, доста е долга, и има еден куп логички задачи и разновидни главни/сшќества за таманење

(нешто што ми ич не ми се свиѓаше - 3 главни се копи пејст од SotC)
дали/каква поврзаност има помеѓу оваа и старите 2D Castlevania не знам пошо ги неам многу играно
обавезно џоистик
некои чкуљави места + чекпоинт систем = доста пцуење :D

Broda

Ijackhammer.
Член од
6 февруари 2013
Мислења
259
Поени од реакции
141
Годинава ќе има ептен јаки игри.
Од каде да почнам, Arkham Origins, Black Flag, GTA V, Watchdogs, The Division, Elder Scrolls Online, FireFall, душа да оставиш на компјутер. :D

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.070
Годинава ќе има ептен јаки игри.
Од каде да почнам, Arkham Origins, Black Flag, GTA V, Watchdogs, The Division, Elder Scrolls Online, FireFall, душа да оставиш на компјутер. :D
The Division eQ4 2014, така да има време дур излезе. Цела година најмалце.

Член од
30 јануари 2013
Мислења
162
Поени од реакции
136
Кој се чувствува посебно храбар нека ја симне и поигра Outlast додека ја чекаме A Machine for Pigs :D Ова е хорор месец :)

Kajgana Shop

На врв Bottom