HristijanWR10
Bryan Kearney
- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 10.766
- Поени од реакции
- 20.486
Изгледај го видеово, ако ти се бендиса спуштај.Ја играше ? Фан сум на играва, вреди ли да се спушти ?
Изгледај го видеово, ако ти се бендиса спуштај.Ја играше ? Фан сум на играва, вреди ли да се спушти ?
ако си од тие што ја играле играва од кецот кога искочи до double agent нема да ти се свига т.е ке ти биде гомно исто ко конвикш, а си нов во играва ја играш од пред 2-3 години ке ти биде окЈа играше ? Фан сум на играва, вреди ли да се спушти ?
Јас ги имам играно сите делови и точно е тоа, Конвикшн драстично одстапи од стариот систем, каде криењето и нечујното движење стварно вредеше, ама како и сите други нови игри се се симплифицира и скриптрира до максимум.ако си од тие што ја играле играва од кецот кога искочи до double agent нема да ти се свига т.е ке ти биде гомно исто ко конвикш, а си нов во играва ја играш од пред 2-3 години ке ти биде ок
И како што очекував, ми се допаѓа, во текот на мисијата можеш да бираш дали ќе ги нокаутираш или убиеш, секако повеќе поени добиваш при прикриено играње. Играва за чудо иде на мојов компјутер стар преку 6години. Или ме вади графичкава 4730 хд ддр5 или малку бара играва, процесоров е 2,2гхз атлон 64бит х2 а играта бара доста појак за минимум побарувања, ја играм на 1280х1024 на медиум. Не сум пробал на појако, доволно ми е и толку, битна ми е играта, не толку деталите Кога би можел рачно да го исклучам она срање last known position и mark-execute, би била перфектна.И јас ги имам изиграно сите до сега од овој серијал.
Мислам дека во новава игра можеш да си тераш по старото, не е само со иди пукај, можеш да ја изиграш мисијата како ghost, assault или panther:
Conviction беше срање.
баш сакав да пишам дека ја има по торентија ставија Castlevania за Pc на замунда
BF4 ја испуштиГодинава ќе има ептен јаки игри.
Од каде да почнам, Arkham Origins, Black Flag, GTA V, Watchdogs, The Division, Elder Scrolls Online, FireFall, душа да оставиш на компјутер.
The Division eQ4 2014, така да има време дур излезе. Цела година најмалце.Годинава ќе има ептен јаки игри.
Од каде да почнам, Arkham Origins, Black Flag, GTA V, Watchdogs, The Division, Elder Scrolls Online, FireFall, душа да оставиш на компјутер.
Не сум најголем фан.BF4 ја испушти