- Член од
- 9 јануари 2013
- Мислења
- 619
- Поени од реакции
- 466
да би го чекала, би издржала верна
Nema vernost veke umre taaa koga imalo sea e sve pokvareno od iskustvo kazuvam otide na odmor i se smuva koj znae so sve ne iznaprai tamu i posle gugase te sakam te sakam ama zlato ja pijana bev Ne veruvam vo Vernost !
Што е битно дали имало повод или не? Ако некој ти даде повод да извршиш кривично дело, дали тоа те ослободува од вина? Секако дека не.Постои верност,само си наишол на погрешна личност...Не треба да ги ставаш сите девојки во исти ќош само заради една пропадната врска.
Таа само чекала да те изневери....па го направила тоа на страна...А можеби си и дал причина за неверство?Си помислил на тоа?Не сакам да ме сфатиш погрешно...Го зедов тоа само како можност.
Инаку ете,иако не е тема за разговор...ке отидам малку настрана од темата...Ете имам врска на далечина и сега треба да го изневерам партнерот?И да имам големи шанси не би го направила тоа...
А денес постои верност бе луге,ако сака нека е на другиот крај од светот...Се зависи од тоа каков е твојот партнер...Ако се пика под првата сукна или под првиот откопчан патент значи не била за тебе и ти покажал/ каков.ва личност е всушност,а доколку успее да издржи до следното ваше видување ондак супер...Зависно од карактерот на човекот...Ако сака да изневери ке изневери и додека е партнерот овде.
Што е битно дали имало повод или не? Ако некој ти даде повод да извршиш кривично дело, дали тоа е ослободува од вина? Секако дека не.
Не си многу контрадикторна. Само малку...За чекање би чекала и сто години ако треба. Ама ние луѓето си имаме потреба од некои физички контакти, допири, бакнежи. Не ми се има случено нешто вакво ама мислам дека не би издржала да сум верна ако е во прашање подолг временски период (во смисла со години)..
Мислев за чекање каде што ке постои договор да си "буричкаме" на страна додека не сме заедно,Не си многу контрадикторна. Само малку...
Ако чекањето е со договор за буричкање на страна додека не сте заедно, "тури и курот" на таа врска.Мислев за чекање каде што ке постои договор да си "буричкаме" на страна додека не сме заедно,
ако таа личност ти значи не мора да се прекине. само едноставно ке си стои на "hold" дур не се видите и толку е.Ако чекањето е со договор за буричкање на страна додека не сте заедно, "тури и курот" на таа врска.
Ако таа личност ти значи, нема да се ебаваш со други дур не се видите.ако таа личност ти значи не мора да се прекине. само едноставно ке си стои на "hold" дур не се видите и толку е.
Ја би издржал.ти би издржал да чекаш со години и да си маваш десанка ? јас не би издржала.