Верноста, некогаш - би издржале ли сега

M

MIL

Гостин
Nema vernost veke umre taaa koga imalo sea e sve pokvareno od iskustvo kazuvam otide na odmor i se smuva koj znae so sve ne iznaprai tamu i posle gugase te sakam te sakam ama zlato ja pijana bev Ne veruvam vo Vernost !

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.003
Поени од реакции
5.647
Ќе го коментирам само првиот пост... ја оставаш девојката невина :pos: Доста ни правете такви филмови дека девојките биле толку невини во тоа време. Денес само имаат повеќе можности. Инаку на темата, ако сакаш да бидеш верен, ќе бидеш верен и денес, и пред 100 години. А ако сакаш да го пикаш по други дупки, пребарај Бате Ване на youtube.

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Nema vernost veke umre taaa koga imalo sea e sve pokvareno od iskustvo kazuvam otide na odmor i se smuva koj znae so sve ne iznaprai tamu i posle gugase te sakam te sakam ama zlato ja pijana bev Ne veruvam vo Vernost !

Постои верност,само си наишол на погрешна личност...Не треба да ги ставаш сите девојки во исти ќош само заради една пропадната врска.
Таа само чекала да те изневери....па го направила тоа на страна...А можеби си и дал причина за неверство?Си помислил на тоа?Не сакам да ме сфатиш погрешно...Го зедов тоа само како можност.

Инаку ете,иако не е тема за разговор...ке отидам малку настрана од темата...Ете имам врска на далечина и сега треба да го изневерам партнерот?И да имам големи шанси не би го направила тоа...
А денес постои верност бе луге,ако сака нека е на другиот крај од светот...Се зависи од тоа каков е твојот партнер...Ако се пика под првата сукна или под првиот откопчан патент значи не била за тебе и ти покажал/ каков.ва личност е всушност,а доколку успее да издржи до следното ваше видување ондак супер...Зависно од карактерот на човекот...Ако сака да изневери ке изневери и додека е партнерот овде.

M

MIL

Гостин
nemase nikakov povod od moja strana sum odel so pogresni curi toa e praviot odgovor ete moze si vo pravo ne sum naishol na vernost ama zivotot e pred mene ke najdeme zena hhaha i toa verna i pogovorkata da ja kazam koa ke se izgoris na mlekoto i na matenicata ke duvas pozdrav

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Постои верност,само си наишол на погрешна личност...Не треба да ги ставаш сите девојки во исти ќош само заради една пропадната врска.
Таа само чекала да те изневери....па го направила тоа на страна...А можеби си и дал причина за неверство?Си помислил на тоа?Не сакам да ме сфатиш погрешно...Го зедов тоа само како можност.

Инаку ете,иако не е тема за разговор...ке отидам малку настрана од темата...Ете имам врска на далечина и сега треба да го изневерам партнерот?И да имам големи шанси не би го направила тоа...
А денес постои верност бе луге,ако сака нека е на другиот крај од светот...Се зависи од тоа каков е твојот партнер...Ако се пика под првата сукна или под првиот откопчан патент значи не била за тебе и ти покажал/ каков.ва личност е всушност,а доколку успее да издржи до следното ваше видување ондак супер...Зависно од карактерот на човекот...Ако сака да изневери ке изневери и додека е партнерот овде.
Што е битно дали имало повод или не? Ако некој ти даде повод да извршиш кривично дело, дали тоа те ослободува од вина? Секако дека не.

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Што е битно дали имало повод или не? Ако некој ти даде повод да извршиш кривично дело, дали тоа е ослободува од вина? Секако дека не.

Секако дека не мора да има секогаш повод...но како што реков претходно да не ме сфака погрешно го зедов само како можност бидејки може да се случи некој да изневери со имање повод...на пример недоволно посветено внимание од едната страна,избледување на чувствата,желба за нешто ново...мислам дека знаеш за што зборувам нели?
Да не навлегувам премногу....се случило тоа што се случило...следен пат членот ке си бара друга девојка и ке гледа да не погреши овој пат.

buttercup.l

Duchess
Член од
11 септември 2010
Мислења
34
Поени од реакции
45
За чекање би чекала и сто години ако треба. Ама ние луѓето си имаме потреба од некои физички контакти, допири, бакнежи. Не ми се има случено нешто вакво ама мислам дека не би издржала да сум верна ако е во прашање подолг временски период (во смисла со години)..

O

Orion.

Гостин
За чекање би чекала и сто години ако треба. Ама ние луѓето си имаме потреба од некои физички контакти, допири, бакнежи. Не ми се има случено нешто вакво ама мислам дека не би издржала да сум верна ако е во прашање подолг временски период (во смисла со години)..
Не си многу контрадикторна. Само малку...

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.153
Поени од реакции
5.993
Мислев за чекање каде што ке постои договор да си "буричкаме" на страна додека не сме заедно,
Ако чекањето е со договор за буричкање на страна додека не сте заедно, "тури и курот" на таа врска.

buttercup.l

Duchess
Член од
11 септември 2010
Мислења
34
Поени од реакции
45
Ако чекањето е со договор за буричкање на страна додека не сте заедно, "тури и курот" на таа врска.
ако таа личност ти значи не мора да се прекине. само едноставно ке си стои на "hold" дур не се видите и толку е.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.153
Поени од реакции
5.993
ако таа личност ти значи не мора да се прекине. само едноставно ке си стои на "hold" дур не се видите и толку е.
Ако таа личност ти значи, нема да се ебаваш со други дур не се видите.

buttercup.l

Duchess
Член од
11 септември 2010
Мислења
34
Поени од реакции
45
ти би издржал да чекаш со години и да си маваш десанка ? јас не би издржала.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.153
Поени од реакции
5.993
ти би издржал да чекаш со години и да си маваш десанка ? јас не би издржала.
Ја би издржал.

Ти ако не можеш, тогаш подобро раскини му на момакот ако евентуално се деси да треба некој од вас да оди на страна подолго време.

Kajgana Shop

На врв Bottom