Barclays Premier League Season 2013 - 2014

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.765
Поени од реакции
20.485
Уште со победата на Баерн таа над Реал и сезоната без пораз, а јас ги мислев досадни се навивачите на Ливерпул со 5-те ЛШ. Барем со ЛШ се гордеат.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Важно добра инфрастуктура имаат а и доста богат клуб се! Победата над Баерн,победата над Баерн ... ме остава без зборови.:coffee:

Каков успех беше тоа,абе што да кажувам..

Алал да им е.

Бентеке им даде 2 гола,не им даде хеттрик.Успехот пред се.

Е ова ти се вика највечи оптимист.

(y)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Важно добра инфрастуктура имаат а и доста богат клуб се! Победата над Баерн,победата над Баерн ... ме остава без зборови.:coffee:

Каков успех беше тоа,абе што да кажувам..

Алал да им е.

Бентеке им даде 2 гола,не им даде хеттрик.Успехот пред се.

Е ова ти се вика највечи оптимист.

(y)

Барем ние сами си изградивме стадион, место владата да ни гради. (y)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Барем ние сами си изградивме стадион, место владата да ни гради. (y)
И што ако сте изградиле стадион? Те молам помогни ми да сфатам како тоа е... не знам... еден вид бранење на клубот. Стварно не можам да сфатам каков аргумент е, па без заебанции, без сеир, без ништо, стварно сакам да ми објасниш.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.351
Лани Челзи освои Лига Европа.
Лани Јунајед освои Премиер Лига.
Лани Виган освои ФА Куп.
Лани Свонси осови Лига куп.
Лани Арсенал играше на новиот стадион.

Ја забележувате разликата ?

Него некој спомнал дека се плаши дека ќе почнало да се плаши човек дали екипата ќе им игра ЛШ. Добро е тоа, знам дека повеќето си сакаат екипата да им освојува доминантно титули, ама добро е да има изрмнетост во борбата за ЛШ тоа ќе мотивира повеќе лиги. Џену грешка си со тоа што викаш дека тоа значи послаби англиски екипи во Европа, тоа што Јунајтед не ги бива последниве години е друго :icon_lol: :D

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
И што ако сте изградиле стадион? Те молам помогни ми да сфатам како тоа е... не знам... еден вид бранење на клубот. Стварно не можам да сфатам каков аргумент е, па без заебанции, без сеир, без ништо, стварно сакам да ми објасниш.
Стадион како Емирати ти гарантира огромен профит секоја година, инфраструктурата ќе држи со декади, долгорочна инвестиција која го зациментира клубот на финансиски план.
Сезонава се очекува сличен профит како Баерн Минхен, а кога ќе се отплати стадионот, ќе биде и доста поголем.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.351
Барса во овој милениум има изградено нов стадион ? Реал има ? Јунајтед ?
Немаат.
Арсенал за разлика од нив има.
По тоа се познава големината на екипата. Ќе видиш ти на внуците кога ќе им раскажуваш "И така гледам пенали и ние освоивме ЛШ.." а они ќе ти кажат "Е добро де, големо чудо и Ѕвезда исто на пенали има освоено ЛШ. Кажи ми ти дали изградивте стадион, ако не џабе сте играле онда"

Муабетов е: "Можда не ебам нишо али бар голем ми е"

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.848
Поени од реакции
10.651
Стадион како Емирати ти гарантира огромен профит секоја година, инфраструктурата ќе држи со декади, долгорочна инвестиција која го зациментира клубот на финансиски план.
Сезонава се очекува сличен профит како Баерн Минхен, а кога ќе се отплати стадионот, ќе биде и доста поголем.
Зошто ти е профит ако газдите си ги чуваат парите и не купуваат играчи?

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678

Кому му е гајле за тоа?

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.412
Поени од реакции
16.681
Кому му е гајле за тоа?
Не збори така, долгорочно размислуваат навивачите на Арсенал.
Битно стадион имаат кој ЌЕ се исплати некад и мал милион трофеи :icon_lol:

G

Geezer

Гостин
Постојано прилично многу троши Тотенхем и Арсенал пак пред нив ќе биде. И ќе се смејам многу тогаш.

А, аргументот, 16 сезони по ред во ЛШ ми е најјак :pos:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Барса во овој милениум има изградено нов стадион ? Реал има ? Јунајтед ?
Немаат.
Арсенал за разлика од нив има.
По тоа се познава големината на екипата. Ќе видиш ти на внуците кога ќе им раскажуваш "И така гледам пенали и ние освоивме ЛШ.." а они ќе ти кажат "Е добро де, големо чудо и Ѕвезда исто на пенали има освоено ЛШ. Кажи ми ти дали изградивте стадион, ако не џабе сте играле онда"

Муабетов е: "Можда не ебам нишо али бар голем ми е"
Јас се чудам како 98 проценти од клубовите во светот кои никогаш не освоиле титула воопшто постојат.
Затоа што, нели, титули се најважно нешто, ако не освојуваш титули исто ко да не играш фудбал. Затоа што дали си освоил титула е единственото нешто што е убаво во фудбалот и нема ништо друго. Затоа што е жално 8 години да не си освоил титула, не знам тие клубови од настанување што титула не виделе со очи што прават. Во ќош од соблекувална плачејќи сечат вени и мастурбираат на титулата на Челзи од Лига Европа.

И после зошто локалните навивачи не нарекуваат пластични. Е од овакви ‘таленти‘.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom