Барем ние сами си изградивме стадион, место владата да ни гради.Важно добра инфрастуктура имаат а и доста богат клуб се! Победата над Баерн,победата над Баерн ... ме остава без зборови.
Каков успех беше тоа,абе што да кажувам..
Алал да им е.
Бентеке им даде 2 гола,не им даде хеттрик.Успехот пред се.
Е ова ти се вика највечи оптимист.
И што ако сте изградиле стадион? Те молам помогни ми да сфатам како тоа е... не знам... еден вид бранење на клубот. Стварно не можам да сфатам каков аргумент е, па без заебанции, без сеир, без ништо, стварно сакам да ми објасниш.Барем ние сами си изградивме стадион, место владата да ни гради.
Стадион како Емирати ти гарантира огромен профит секоја година, инфраструктурата ќе држи со декади, долгорочна инвестиција која го зациментира клубот на финансиски план.И што ако сте изградиле стадион? Те молам помогни ми да сфатам како тоа е... не знам... еден вид бранење на клубот. Стварно не можам да сфатам каков аргумент е, па без заебанции, без сеир, без ништо, стварно сакам да ми објасниш.
Барса во овој милениум има изградено нов стадион ? Реал има ? Јунајтед ?И што ако сте изградиле стадион? Те молам помогни ми да сфатам како тоа е... не знам... еден вид бранење на клубот. Стварно не можам да сфатам каков аргумент е, па без заебанции, без сеир, без ништо, стварно сакам да ми објасниш.
Зошто ти е профит ако газдите си ги чуваат парите и не купуваат играчи?Стадион како Емирати ти гарантира огромен профит секоја година, инфраструктурата ќе држи со декади, долгорочна инвестиција која го зациментира клубот на финансиски план.
Сезонава се очекува сличен профит како Баерн Минхен, а кога ќе се отплати стадионот, ќе биде и доста поголем.
Стадион како Емирати ти гарантира огромен профит секоја година, инфраструктурата ќе држи со декади, долгорочна инвестиција која го зациментира клубот на финансиски план.
Сезонава се очекува сличен профит како Баерн Минхен, а кога ќе се отплати стадионот, ќе биде и доста поголем.
Не збори така, долгорочно размислуваат навивачите на Арсенал.Кому му е гајле за тоа?
Јас се чудам како 98 проценти од клубовите во светот кои никогаш не освоиле титула воопшто постојат.Барса во овој милениум има изградено нов стадион ? Реал има ? Јунајтед ?
Немаат.
Арсенал за разлика од нив има.
По тоа се познава големината на екипата. Ќе видиш ти на внуците кога ќе им раскажуваш "И така гледам пенали и ние освоивме ЛШ.." а они ќе ти кажат "Е добро де, големо чудо и Ѕвезда исто на пенали има освоено ЛШ. Кажи ми ти дали изградивте стадион, ако не џабе сте играле онда"
Муабетов е: "Можда не ебам нишо али бар голем ми е"