Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Пеџа деветстотини осумдесет и девет, јбг навика.
Увек се отпишуев кога играв баскет со другарчињата. :P

Mile..jqs ne sum sreken..za da si bile...na lajnovo apple-ofsko joktur gleanje.

Nego, idam na pijaca denes...gleam sitkaat peskiri za banjanje....квалитет = лајно невидено...покрај Барса, Гејнајред, Челзи....по цена 200 денари у наши пари некаде, налетуем на пешкир ЛФЦ, комплет, ко у време на рајт, шенкли...цена 5 јевриќи...поскупо од другине...
Прашуем шо разлика у цена...типофф, некој ко нашине еѓупци, мртов ладен ми вели: е па, разлика у цена, разлика у квалитет.
Ја пробуем онака: ама Пул не е шо беше, а овие се у ЛШ.
Ми одговара: џабе им е, коа се заникаде, еден е Ливерпул.

Крај...крајева!!!

Не го купив, btw, дека сепак имам...ама му даов 5 евра за да се почести и да пие пиво од мене!!

2-4 конечен резултат, Ајби, Морган, и 2Х Борини.
Али Сисоко нов играч на Ливерпул

Ајде Борини нека распали,неговите голови фалат.

Сисокооооооооооо! :cuc: Конечно добра компетиција на таа позиција (y)

Liverpool fc news Macedonia, има потреба од администратор/ка, дали има некој заинтересиран, а јас пак си викам, кој би неќел да е во мое администраторско друштво :D :D

Liverpool fc news Macedonia, има потреба од администратор/ка, дали има некој заинтересиран, а јас пак си викам, кој би неќел да е во мое администраторско друштво :D :D

Што поточно би требало да прави администраторот, може јас ќе бидам заинтересиран. :D

Што поточно би требало да прави администраторот, може јас ќе бидам заинтересиран. :D
Најпримарно е да споделува тазе информации на страната наместо на друго место (the_kop може да се пронајде тука), значи да биде инстантно у контакт со сите новости кои искачаат поврзани со клубот. Да биде објективен во постовите. По можност да има најбазично работење у фотошоп, значи ептен базично, да знае да смести слика у рамка :)

А и да части пиво еднаш неделно.

Најпримарно е да споделува тазе информации на страната наместо на друго место (the_kop може да се пронајде тука), значи да биде инстантно у контакт со сите новости кои искачаат поврзани со клубот. Да биде објективен во постовите. По можност да има најбазично работење у фотошоп, значи ептен базично, да знае да смести слика у рамка :)

А и да части пиво еднаш неделно.

Добро тоа со фотошоп нема проблем, отприлика секако следам информации за клубот, а за пивото може по пошта да иде, ама сигурен сум дека ќе го испијат тие криминалците. А да, колку админи сте моментално?

Добро тоа со фотошоп нема проблем, отприлика секако следам информации за клубот, а за пивото може по пошта да иде, ама сигурен сум дека ќе го испијат тие криминалците. А да, колку админи сте моментално?
Ја, the_kop и Scouser88 :)

Само форумски деца мајката. :D Готово ме заинтересиравте сега, утре ќе правиме муабет ајде, ако не најдете некој друг поарен јас сум ви на располагање. И пазате да не дојде некој од Тотенхем да ме собере. :ROFLMAO:

Само форумски деца мајката. :D Готово ме заинтересиравте сега, утре ќе правиме муабет ајде, ако не најдете некој друг поарен јас сум ви на располагање. И пазате да не дојде некој од Тотенхем да ме собере. :ROFLMAO:

До толку лесен во умот си? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom