Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На Стивен Сегал мислеше.У целава мешаница пропуштивте бисер. Џабе читате Стивен Спилберг!!!
Немој да мислите дека станува збор за ропак што фаќа цициња само во гужва во автобус. Типот има доста големо портфолио па затоа вака се лади. Ако беше некој како што вие го замисливте дека ова му било шанса што не смее да ја пропушти тогаш имаше на рап танго да и игра. Ама другарчево не е таков Шабан, и вие претеравте, не мислев дека во ваа насока ќе отиде муабетот. Не треба одма вие да ја гледате ситуација со вас во прво лице, што сакам да кажав, вие го замисливте детево како да го има вашиот карактер и дека бил во ситуација сат или никад. И не бевме публика ние останатите, туку рандом фаци случајно што се нашле во ситуацијатаОсеќам дека на типов дешаванкава ќе му држи влага година дена.
Плус ќе си има материјал да се праи фраер пред малолетните деца у маало.
„па па па шо женски иам ја откачуено ... глеам женска у диско и идам и праам муабет, зезање ова она, дупчење малце и на крај таман да ја ќарам, ја и порачуем вода. Исто така пак искачам ја у диско, гледам две цури такви плави со големи цицки, згодни шо да ти кажуем, абе авиони! Идам им праам ја шема ги забављам, и едната ми вика „срц, ај кај нас у станче“. И ја пошо највечи фраер сум у град им порачуем една вода и ги откачуем. Абе фраер бе! Они со мене....“
И го имаме победникот за денес, дајте друга темаВе глеам сите тука за нигде, не бидете покварени ради таа фора знаете ли сега колку други женски може да легне, како што покажува праксата женските сакаат идиоти џабе ти си читал стивен спилберг или што ги знам таму, ама тоа е кога гледате површно колку да се легнњеле нешто а не на подолг план да си обезбедиш... па уште гледам и коментари на 30 години курви албанки нештодо толку не испрексирани особи не сум видел
Немој да мислите дека станува збор за ропак што фаќа цициња само во гужва во автобус. Типот има доста големо портфолио па затоа вака се лади. Ако беше некој како што вие го замисливте дека ова му било шанса што не смее да ја пропушти тогаш имаше на рап танго да и игра. Ама другарчево не е таков Шабан, и вие претеравте, не мислев дека во ваа насока ќе отиде муабетот. Не треба одма вие да ја гледате ситуација со вас во прво лице, што сакам да кажав, вие го замисливте детево како да го има вашиот карактер и дека бил во ситуација сат или никад. И не бевме публика ние останатите, туку рандом фаци случајно што се нашле во ситуацијата
Во паралелен универзум на темава сите го троламе девојчето наместо тебе...
Во паралелен универзум ти не седиш во 23 часот во Август на форуми, имаш другари, и излезен си со нив, успат и по некоја девојка.
Ова од лично искуство си кажуваш?Се слагам со тебе. Греота е што пола од сеирџииве не излегле од "дружбава" на форумов.
Дечко, не не чуди ропакот, туку ти и твоето друштво и вашата смисла за хумор.
Јас и моето друштво немавме никакво сценарио, само бевме случајно избрани спектатори.
Ова морам да го споделам со вас. Станав од спиење и уште се смеам. Синоќа во една дискотека еден другар врзуваше едно девојче, и оваа му паѓаше на шмекот. Си правеа фори цела вечер и овој едно време му текна му нарача на келнерот една вода за девојчето ја плати и си замина. Девојчево навистина се излади! Потона пред сите. Ние може 20-30 души се згазивме од смеење. Најладниот туш што сум го видел до сега.
Вие 20-30 души сигурно ништо не "врзувавте", туку онака... публика и осветлување..