Breaking Bad

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Што е со сликата во спојлер на постот на budaletinka_r :eek:

Добра епизода, послаба од претходната, патем каде е Џуниор?

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Што е со сликата во спојлер на постот на budaletinka_r :eek:

Добра епизода, послаба од претходната, патем каде е Џуниор?
Од under the dome е сликата:) ,пробав да ве зезнам малку али некако слабо ми успеа

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Од under the dome е сликата:) ,пробав да ве зезнам малку али некако слабо ми успеа
Јас ја отворив пред да ја гледам епизодава, јбг толку сум “стрплив“ и се шокирав ама среќа не се деси :pos:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Се прави наивна, а е иста како Волтер. Фамилијата и е последна на листата приоритети.
Она прва ја шитна фамилијата, додека волтер беше воден од желбата за пари да остаи на фамилијата, она се ебеше со другион и му даде пари после тоа.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.646
Поени од реакции
31.868
Пошто вие сте понапред (пред мене ја изгледавте), јас дури сега ве стасувам, до 10-та епизода сум. Ако нема некои нагли промени во 10-та, мислам дека серијава ќе има хепи ендинг за Волтер. Никакви убиства, никакви самоубиства. Веројатно и претходно некој го спомна нештово, но онака, да си дам мислење амо јас :D

Ако грешам нека.......подгорам.
Скајлер и мене ме нервира веќе подолго време кроз епизодиве. ЕбаИ живите ебаи.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.124
Поени од реакции
9.072
Без разлика колку ми е одбивен Skyler како лик во оваа епизода ми ја затна муцката. За мене она беше хајлајтот овој пат, добро одглумено и паметно одиграно. Браво од мене.

Сцената со дебелиот <3

Кога ќе ве замараат да чистите по дома - It's not filthy. It's dimly lit. :D

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.973
Во сцената по колапсот на Волт, додека лежеше на подот сепак се виде кои му се приоритетите, сега кога пак е болен и слаб заборави на empire business, туку си остана на првичната цел, заработените пари најпосле да отидат кај децата дури и по цена на тоа да се предаде.

Во дилема сум за Џеси, од една страна мислам дека ќе ќути, толку му е смачено и сеедно што животот му нема смисла после сè, но од друга страна можеби единствен излез за него ќе биде да го предаде Волт затоа што откако му се појави во животот само неволји му донесе.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Скајлер за прв пат на нивоу, низ текот на цепата епизода правеше логични работи и одлуки и цело време се согласував со неа. Сега Џеси ќе биди изманипулиран од Хенк на велико, бидејќи човекот е скрвен at all costs да го фати, it's personal. За на крај fully transformed Хајзенберг со машин ганот од Scarface да ги распука додека си пушат кај Џеси дома. Онака.

P.S Во секој момент очекував поздрав од продуцентите преку Хенк: Jesus Christ Marie, put the baby down. :D

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.124
Поени од реакции
9.072
Не верувам дека Walter White ќе се сврти против Hank. He is family. Може само да го одбегнува или кочи во истрагата.

Пушката е сигурно поврзана со новите дејствија со Lydia, бар така јас мислам.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Има ли некаква симболика пурпурната боја? Мари носи постојано пурпурно, торбите со неа што ги носи се такви, дел од работите во куќата им се такви... Ако веќе жолтата боја носи симболика, претпоставувам и ова значи нешто.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Има ли некаква симболика пурпурната боја? Мари носи постојано пурпурно, торбите со неа што ги носи се такви, дел од работите во куќата им се такви... Ако веќе жолтата боја носи симболика, претпоставувам и ова значи нешто.
da
http://io9.com/what-breaking-bads-color-palette-tells-us-about-its-ch-1163279352

Kajgana Shop

На врв Bottom