Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Победа си е победа, 1-0 или 5-0, мене ми се битни трите бода. Убаво беше и што тимот изгледа вклопен, иако во стартен состав имавме 3ца новајлии на клучни позиции. Убаво ќе беше и да погодевме уште некое, али како прва утакмица ја сум презадоволен. Се надевам со уште 2-3 засилувања ќе бидеме уште покомпетентни :)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837
оној голманот Минолет или како и да се вика, имаше одбрана која е чиста класика, одамна не бев видел толку добра парада .. зборам за одбраната која ја имаше пред пеналот, на 1:04 на видеот, секоја чест:cuc:

btw што се случува со Борини ? :D

S

Stivie G

Гостин
Одбраната на Мињоле на крајот на сезоната може да се покаже и како клучен момент :).
Последен пат у прво коло победивме у сезоната 2008-09. Значи ни следува добра сезона :cool:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Da ne urocime.

Sekako deka ni sleduva INTERESNA sezona.

;)

Член од
15 август 2012
Мислења
310
Поени од реакции
500
Браво, одлична победа. Прво место сме моментално :P

А у Орхидеа све пројде у најдобар ред и како што требаше, одлично си поминавме и во наредна прилика да гледате и другите да дојдете и да се изнагледате Сител :)
Се моли RickyLFC9 да не ја замајува јавноста, во спротивно му следува конзумација коктел со семки од лубеница.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
The Times update on Willian

Willian will decide by tomorrow whether to move to Tottenham Hotspur after they hijacked his proposed move to Liverpool last night.
Tottenham could break their transfer record for the third time this summer after offering about £27 million for the Brazil attacking player.
Liverpool have made a similar bid and Willian, who is expected to arrive in this country today, has asked for time to consider the offers.
Еве им прилика на газдите да покажат/докажат колку се способни околу работата. Покажаа заби во ситуацијата со Суарез и успеаа да ја задржат контролата. Ама, факт е дека Ливерпул е и понатаму се наоѓа во ситуација да биде издоминиран на трансфер-пазарот од други клубови. Мора да го купат!

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
да не биде само мики рајан 2 работава па да ни се смеат како на овие од арсенал:pos:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Хех, слободно нека ни се смее некој. Иаме 4 засилувања и засега го задржавме Суарез. Не гледам како во негативен поглед се споредуваме со нив.

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
а и зашто ни е вилијан кога ги имаме борини и стерлинг?
само џабе потрошени пари... плус аспас ќе го забораев :D

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
а и зашто ни е вилијан кога ги имаме борини и стерлинг?
само џабе потрошени пари... плус аспас ќе го забораев :D

Ќе ти простиме сега пошто го заборави али следен пат да не се деси вакво нешто:P:)

Kajgana Shop

На врв Bottom