Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја го мразам Мацари од дното на душата али јебеш га, ќе мора да го трпиме и него и неговите одвратни џигерици.

It's italian djiger. The D is silent. :D

Туку толку ни е депресивен фан клубот на Интер ни на 4-0 победа не се радуваме (без разлика на квалитетот на противникот). Сите сме у депресија паднати од лани.

Погба е францускиот Ливаја! :cuc:
Само што не играат на иста позиција, ама нема врска/

А Погба е џентлмен?:D

A Koвачиќ е Професор?
--- надополнето: 18 август 2013 во 21:52 ---
Не сфаќам што ми го мешаш Погба сеа, фино лепо им кажав на момците горе што се објаснуваа за Конте и Џиги.

не ме јеби Конте и Мацари да ги споредуваш.. не ми текнува ова против Парма,кога сме изгубиле од нив?

Мислам не изгубивте, нерешено беше ако не се лажам али Јуве беше оштетен, или пенал не им свирнаа на Јуве или примија непостоечки гол, нешто така беше. Не ги споредувам Конте и Мацари бе, одвратни се и двајцата.

Шо е крив Маркети :( Дури и жал ми падна човекот си брани најврвно...

Што е крив Маркети кога пред него има двајца одбранбени со вкупно 70 години?

Што е крив Маркети кога пред него има двајца одбранбени со вкупно 70 години?
Абе никој не рече дека е нешто крив Маркети, ама да беше на дрогата све ќе фатеше.
Иначе јувенташи честито победа и супер куп, се надевам дека ќе се прибереме и ќе го стартуваме првенството како што треба, а за ова ќе ви вратиме во првенството.

Иначе јувенташи честито победа и супер куп, се надевам дека ќе се прибереме и ќе го стартуваме првенството како што треба, а за ова ќе ви вратиме во првенството.

Ова беше одмазда за финалето од купот ;)

не, финале мисли, ги одмаздивме рома пошто ни го дадоа теренот ради за тренирање

да не ви го дадовме тренинг центарот Тригориа, немаше да тепате :D

Padroni di Roma како ќе им вратите бе, кога сте постигнале 4 гола ? :D

туку,ние ви имаме за враќање оваа сезона;)

да не ви го дадовме тренинг центарот Тригориа, немаше да тепате :D

Padroni di Roma како ќе им вратите бе, кога сте постигнале 4 гола ? :D

туку,ние ви имаме за враќање оваа сезона;)

Aбе не мора со четири може и со еден, а вие дали ќе успеете да ни вратите тоа времето ќе покаже.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom