Сексуалниот живот на Кико (Идол)

• Креатор на темата Креатор на темата Божино
  • Време на започнување Време на започнување
Искрено треба да си крајно глуп да не сфатиш дека медот што го собира не е личноста туку медиумот кој ги зима ваквиве изгубени во преводот и ги злоупотребува. Кога гледам демек сега го бранат као искрено дете, за да потпалат уште повеќе сеирџии да им го креваат рејтингот на масовност, едноставно помислувам да ги исклучам сите македонски канали. Би посакал некој да го обере бостанот а тоа не е неотесанково туку некој друг. Не дека го бранам ама во дадениов момент го жалам што лупа глупости а овие едвам му чекаат да си собираат поени.

Искрено треба да си крајно глуп да не сфатиш дека медот што го собира не е личноста туку медиумот кој ги зима ваквиве изгубени во преводот и ги злоупотребува. Кога гледам демек сега го бранат као искрено дете, за да потпалат уште повеќе сеирџии да им го креваат рејтингот на масовност, едноставно помислувам да ги исклучам сите македонски канали. Би посакал некој да го обере бостанот а тоа не е неотесанково туку некој друг. Не дека го бранам ама во дадениов момент го жалам што лупа глупости а овие едвам му чекаат да си собираат поени.

Овој воопшто не е за жалање, верувај, го имам сретнато на роденденска забава и дечкото многу лета во облаци, а реално нема никаков талент за да се занимава со музика, а нема ни мозок со оглед на тоа што нема ни задолжително средно образование завршено. Ова деновиве што му се случува е повеќе во негова корист и би требало да му е поука, сеа би требало да се повлече од така наречениот македонски "шоу бизнис" којшто ние простите не го разбираме, како што кажа Рингла, и да почне да се занимава со нешто друго во животот, во што тој самиот ќе се пронајде и за што има квалитети. А што се однесува до медиумот, тој не е виновен оти сигурно не го присилил дечково да дава интервју.

Затоа, сфатете...
"Кој високо лета - ниско паѓа" :X3:

Јас искрено не знам зошто толку внимание им се посветува на вакви без врска теми. 22 страници бе луѓе. Алооооооооооооооо немате ли вие живот, па за сексуалниот живот на „нашиве“ ѕвезди ќе коментирате и за нивните глупости. Ма не вреди ни тие 3 минути од животот да си ги трошам, за да го изгледам видеото, не па да читам 22 страници на темава. Вие слободно продолжете си со коментирање, очигледно немате попаметно нешто да правите во животов. Поздрав и со лесно нека ви е!

Јас искрено не знам зошто толку внимание им се посветува на вакви без врска теми. 22 страници бе луѓе. Алооооооооооооооо немате ли вие живот, па за сексуалниот живот на „нашиве“ ѕвезди ќе коментирате и за нивните глупости. Ма не вреди ни тие 3 минути од животот да си ги трошам, за да го изгледам видеото, не па да читам 22 страници на темава. Вие слободно продолжете си со коментирање, очигледно немате попаметно нешто да правите во животов. Поздрав и со лесно нека ви е!

Јас не знам како некој посветува внимание во Љубовни проблеми, Хомосексуални бракови и повеќето теми во релија, па се живее.

Овде барем добро смеење паѓа.

pozz :P

Какви поени бе човек,ова не ти е холивуд,не ти е биберовци,па одма фами а у,кревање рејтинг перење пари,продадени мајци со ликот на серково и тн.

ова ти е чист пропаст.
македонија

:pos: е ова се тие постови

Па и ти очигледно немаш нешто попаметно да правиш во животот па дојде тука да коментираш. Или можеби дојде само за да не известиш?

Славата у глава удира....ама ние сме криви не е тој.

25 страни наполнавте за 3 дена ееејјјј........

Какви поени бе човек,ова не ти е холивуд,не ти е биберовци,па одма фами а у,кревање рејтинг перење пари,продадени мајци со ликот на серково и тн.

ова ти е чист пропаст.
македонија

Болдов е само продуктот на оноа што медиумиве се умишљаат дека пробуваат холивудски да протињаат прашања. А не знаат дека холивуд е цела машинерија почнувајќи од анкетираниот преку избраните прашања, до самите луѓе кои ги поставуваат.
Дека си во право, во право си. Дека и јас сум донекаде во право истотака е точно. Само погледај ја темава со дваесет и кусур страници и ќе ти стане јасно. До медиумите ама и до публиката истотака.

Болдов е само продуктот на оноа што медиумиве се умишљаат дека пробуваат холивудски да протињаат прашања. А не знаат дека холивуд е цела машинерија почнувајќи од анкетираниот преку избраните прашања, до самите луѓе кои ги поставуваат.
Дека си во право, во право си. Дека и јас сум донекаде во право истотака е точно. Само погледај ја темава со дваесет и кусур страници и ќе ти стане јасно. До медиумите ама и до публиката истотака.
е токму ни тоа холивудското не е до овој степен, не знам кога да речеме Анџелина Џоли и Бред Пит дале изјави за сексуалниот живот, фетиши итн? Во желбата демек да се фати тој западен тренд ќе изгорат лица како овој, а не ни знаат што всушност е тој западен тренд и дека сите слични работи таму се прават за што повеќе пари.

е токму ни тоа холивудското не е до овој степен, не знам кога да речеме Анџелина Џоли и Бред Пит дале изјави за сексуалниот живот, фетиши итн? Во желбата демек да се фати тој западен тренд ќе изгорат лица како овој, а не ни знаат што всушност е тој западен тренд и дека сите слични работи таму се прават за што повеќе пари.

Како што реков, добра подготовка, избрани прашања, луѓе со концепт. = холивуд.

Рандом изгубенковци, АПП (ако пројде пројде) подготовка, шаблон прашања од тин шема = бекстејџ, ексклузив, аматеризам.

Па и ти очигледно немаш нешто попаметно да правиш во животот па дојде тука да коментираш. Или можеби дојде само за да не известиш?
Јас дојдов да си кажам што мислам за темава и сличните други на неа. А вие што и како ќе правите ваша работа. Секој со капацитетот што го поседува во себе. Само криво ми е што овој народ не се занимава со работи за кои вреди да се коментира и да се превземе нешто, туку со вакви плитки и прости луѓе. За фаќање сеир први сме. За се друго последни.

Овие луѓе што пишуваат тука макотрпно со денови и прават слики со слична тематика, а јас меѓувремено ги бодрам со тоа што им ставам лајкови, се тука со цел да го направиме дечкото славен, за без пари. Ние тука сме еден вид виртуални светци. На крај сите ке бидете благодарни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom