Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
А дали само јас видов оти Шчезни требаше да добие црвен картон? Без да пуштеше предност, требаше да суди пенал и црвен, пошто по правилата тој беше последен играч.

Не се оштетени. Баш заради тоа што се работи за пенал треба да се врати на фаулот после неискористената предност.

Дава предност, празна статива промашува и тек тогаш свири пенал...

А дали само јас видов оти Шчезни требаше да добие црвен картон? Без да пуштеше предност, требаше да суди пенал и црвен, пошто по правилата тој беше последен играч.
Многу јасно црвен и пенал да,ама ова што го напрае,неам коментар:eek:,и да Арсенал се и те како оштетени.

Не ја видов ситуацијата, ама ако судијата дал предност и Вила имале добра позиција за чист гол, а не искористиле не смее да се врати на одлуката. Кога дава предност на центарот и завршува акцијата, судијата може да го санкционира играчот што направил фаул, ама не смее да досуди слободен удар. Ништо различно не е и за пенал.

Дава предност, празна статива промашува и тек тогаш свири пенал...

Се тоа во рамките на дозволените неколку секунди. Плус предноста не беше чиста и судијата воопшто не требаше да ја даде. Ако се бара грешка, таа е во тоа што воопшто даде предност.

Сите го криват судијата, а никој Војче...

Инаку ја држи топката Сандерленд ама не успеа да створи добра шанса. Сепак овие Фулам немаа појма во првото полувреме и очекувам второ Сандерленд малку да се смири и да напаѓа потечно, што мислам дека ќе резултира во победа. Подобри се и тоа се гледа многу лесно.

Do koe deredze go donesoa Arsenal Wenger i Kroenke, site ekipi si idat na emirati bez nikakov strav i pocit. Kade be na Old Traford ili na moston, pa nozete im se tresat ne pa da gi tepaat bukvalno na nivni teren.Pa i sudijava da ne spomnuvam so ke mu se desese Fergi ko ke mu se ispuli...
Godinava ke pocuvstvuvat i United mnogu od ova bez Ferguson na klupa

Росицки што утна бре? :facepalm: Па тоа ни Шумуликовски не го утнува..

Најдобриот дефанзивец во Премиер Лигата strikes again...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom