Помош: Барам еден филм!

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Deadly Friend

Иначе и јас барам еден филм, карате жанр.
Паметам нешто, брат му му викаше немој да одиш, тие се апаши. А он ноќта отиде, пошто имаше закажано со една женска. И она му викаше немој да се тепаш со тие, будали се, гони ги у пичку матер. А он беше со главом низ ѕид што се вика, отиде и му ја скршија кичмата тогаш...и брат му вечерта многу се налути од што му беше жал. И отиде утре кај старецот што му беше учител на тој што му го скршија кичмата...иии...он вежбаше вешбаше, и од кога се навежба он отиде кај на тие што на брат му што му го скршија кичмата, таа вечер...и му отиде и ги сачека еден по еден таму кај дрвото, и му вика -зашто вие на брат ми му ја скршивте кичмата ? А женската го гледаше и него и му викаше пред тоа, немој, оти и тебе како на брат ти ќе ти ја скршат кичмата. А овој му викаше, чим на брат ми му ја скршија кичмата, јас ќе одам на сите тие ќе им ја скршам кичмата. И он кога отиде ноќта, му се врати сликата како кога на брат му му ја скршија кичмата вечерта. И овој се налути, и пошто старецот што му беше учител, го научи го навежба, овој на сите им ја скрши кичмата...иии...иии...исто како на брат му што му ја скршија кичмата.

Да не го знае некој ? :P

http://www.imdb.com/title/tt0118708/

иначе јас барам еден со крадење дијамант беше со Џорџ Клуни мислам нешто како 2ца да се натправаруваат кој ке го украде на крај нешто на плажа некој мислам се одвиваше расплетот ( не е ошн'с) го даваа на а1 кога беше или сител пред 4-5 години може

Koko Roko

Oh Mr. Topper!!!!!!
Член од
21 јуни 2010
Мислења
623
Поени од реакции
563
иначе јас барам еден со крадење дијамант беше со Џорџ Клуни мислам нешто како 2ца да се натправаруваат кој ке го украде на крај нешто на плажа некој мислам се одвиваше расплетот ( не е ошн'с) го даваа на а1 кога беше или сител пред 4-5 години може
Poznata mi e pricava, ama ovoj e so Pirs Bronsnan vidi za sekoj slucaj da ne e toj film http://www.imdb.com/title/tt0367479/ :D

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.863
Поени од реакции
1.612
Ми текнува на еден крими ли трилер филм се мислам на МТВ го имаат пуштано одамна. Банда криминалци ќе држи заложници во една куќа сега ми текнува дека беа две девојки всушност под заложништво мајка и ќерка , а татково беше некој сенатор или претседател така нешто .

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.234
Поени од реакции
18.391
На нашиот јазик филмот беше преведен на А1 како "Теорија на заговор". Го даваа пред повеќе години и тоа имаше еден постар многу познат глумец. Никако не можам да го најдам филмот, а на Имдб ми излегува под наслов Conspiracy Theory само еден филм со Мел Гибсон, а сигурен сум дека не е тој.

Инаку во филмот кој го барам стануваше збор за еден млад агент на ЦИА како го пушта оној постариот на открие некои наводни предавници, а всушност на крајот ќе излезе дека стариот нешто излегува како намерно да го лажел младиот агент, па тој излезе криминалец или нешто слично. Ќе му даде пиштол, но пиштолот ќе биде наполнет со празни куршуми. Знам дека ќе се вплетка со една женска во текот на филмот која исто работеше нешто во ЦИА.

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
На нашиот јазик филмот беше преведен на А1 како "Теорија на заговор". Го даваа пред повеќе години и тоа имаше еден постар многу познат глумец. Никако не можам да го најдам филмот, а на Имдб ми излегува под наслов Conspiracy Theory само еден филм со Мел Гибсон, а сигурен сум дека не е тој.

Инаку во филмот кој го барам стануваше збор за еден млад агент на ЦИА како го пушта оној постариот на открие некои наводни предавници, а всушност на крајот ќе излезе дека стариот нешто излегува како намерно да го лажел младиот агент, па тој излезе криминалец или нешто слично. Ќе му даде пиштол, но пиштолот ќе биде наполнет со празни куршуми. Знам дека ќе се вплетка со една женска во текот на филмот која исто работеше нешто во ЦИА.
http://www.imdb.com/title/tt0292506/reference ?

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.234
Поени од реакции
18.391

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.666
Поени од реакции
88.541
Филмов го гледав на Телма и знам дека е од крајот на осумдесетите или раниот почеток на деведесетите. Семеен човек кој има жена (незнам за деца) треба да го чува својот татко на неодредено време... арно ама татково (стар човек) пати од алцхајмерова болест, и се заборава. И ќе прави разни глупости со кои му предизвикува проблеми на човеков. Знам имаше една ситуација кога синов ќе остане без едно маде заради татко му :pos:. Филмот завршуваше кога синов ќе му стави на таткото на рака како бележник во случај ако заборави кој е и каде е, да се притсети како се вика и каде да се обрати.
--- надополнето: 13 август 2013 во 19:20 ---
Едит: го најдов :)

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Причата на филмов беше за еден човек кој се вселува во нова куќа, и тогаш започнува да му капе од чешмата. Па ќе има еден бездомник со едно морничаво музиче закачено на количката со ѓубре како се движи и слично. Нешто како хорор беше ваљда, снимен некаде 90те години.
Ја малце каснам, ама да не е можда The Vagrant?

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Вака филмот беше тинеџерски,беа група другари и на едниот ке му дојде некоја јака братучетка па се дешаваа некој лудории со неа(читај реденка),имаше нешто со "lemon" во насловот.Толку памтам ми беше изнајмен на касета некаде во далечната 1998-9год.,значи е постар од ова.Јас бев копиљ и само она погоре го памтам од филмот,али беше интересен. Некој повозрасен на форумов гарант ќе го најде,јас не можам.
Среќно

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.224
Поени од реакции
8.332
Вака филмот беше тинеџерски,беа група другари и на едниот ке му дојде некоја јака братучетка па се дешаваа некој лудории со неа(читај реденка),имаше нешто со "lemon" во насловот.Толку памтам ми беше изнајмен на касета некаде во далечната 1998-9год.,значи е постар од ова.Јас бев копиљ и само она погоре го памтам од филмот,али беше интересен. Некој повозрасен на форумов гарант ќе го најде,јас не можам.
Среќно

http://www.imdb.com/find?q=lemon popsicle&s=all
--- надополнето: 19 август 2013 во 01:19 ---
За жал не е, тој bum-от беше подебел, огромен човек...Фала сепак, meow. <3

Имаше еден на А1 го убиваа од прикажување, само се секавам дека беше на 2 спрата куката тој новодојдениот беше на долниот кат, а тој бездомникот беше на горниот спрат, незнам дали мислиме за истиот филм ?

Kajgana Shop

На врв Bottom