Орален + прсти

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Прсти?

• Да, убаво е.

Гласови: 80 93,0%
  • Не, глупаво се чувствувам.

Гласови: 6 7,0%

• Вкупно гласачи
    86
Dani^^^ напиша:
Сакав да кажам дека орален+прсти дава поголемо задоволство и дека го поштувам заради тоа а не ради фактот што може да дојде (иако не се големи шансите) до прскање.И дека не би сакала да ми се случи тоа гадно ми е некако.
Не го сакаш тој поголем степен на задоволство:P

Ајде да видиме колку сакате прсти во себе додека ви пружаат орален!
Дали има девојки кои им велат на партнерите: "Аман немој прсти да ми ставаш, не сакам"?

Ма што сака нека прави додека пружа добар орален,не ни ги осеќам ако е добар со јазикот:icon_lol:
Патем што ќе му се прстите во целиот тој чин,си знае што му е работата.

Ма што сака нека прави додека пружа добар орален,не ни ги осеќам ако е добар со јазикот:icon_lol:
Патем што ќе му се прстите во целиот тој чин,си знае што му е работата.
Ех, сега и ти, што ќе му се. Немој да си таква па ти :icon_lol:
И не зезај, кога ќе се возбудиш и кога ќе почне да се стега внатре, не може да не го чувствуваш прстот.
Можеби е потешко да се сконцентрира и на прст (внатре-надвор) и на јазик, ама не мора да мрда нешто посебно со прстoт, доволно е да притиска по малку на г-точка.
Така да, добар орален во комбинација со благ притисок внатре - одлична комбинација:vozbud:

Комбинација снова.:party3:

Мене ич не ми се допаѓа ова. Еднаш пробав ама незгодно е мамата. Ај оралката добро ми е, пријатно... ама прстите... :toe:

се покажала како доста успешна комбинација до сега :) секогаш практикувам, секако ако партнерката нема ништо против :) и едно прашање за девојките, баш ме интересира... зошто некои од вас, не сакаат прсти??

Убаво е чувството ама ѕидот после ја го правам :D.

и едно прашање за девојките, баш ме интересира... зошто некои од вас, не сакаат прсти??
Ја таква (што не сака) не познавам. :) А и не знам зошто некоја не би сакала, не е некоја којзнае колку контроверзна работа, туку баш напротив-треба да се практикува затоа што пружа малку поинаков вид на задоволство, а во придружба на оралка претставува екстра додаток.
Прстите имаат поинаква форма од пенисот и се пофлексибилни, па следствено овозможуваат поинаква дразба. Дразнењето на Г-точката понекогаш е попрецизно, или полесно достапно да кажам, со прсти отколку со пенис.
Тука имаш и приспособување на брзини и шантрање лево десно и се пропратно... :icon_lol:
Јас сум за, во секој случај.

Ја таква (што не сака) не познавам. :)

епа ја познавам и се чудам, искрено се чудам коа ќе ми речат АМАН само не ми ставај прст :pop: дали е од претходно лошо искуство или кој знае од што ама многу ми е чудно... и коа ќе прашам зашо не сакаш, не добивам одговор што ми е уште почудно :)

епа ја познавам и се чудам, искрено се чудам коа ќе ми речат АМАН само не ми ставај прст :pop: дали е од претходно лошо искуство или кој знае од што ама многу ми е чудно... и коа ќе прашам зашо не сакаш, не добивам одговор што ми е уште почудно :)
Можда им е непријатно пошо мислат дека тебе ти е непријатно да брцаш прсти down there :) А може им е страв да не се напалат превише па меѓуножјето да им се претвори во гладна аждаја што ќе ти ги одгризе прстите :icon_lol:
...Доооообро. Не се секирај, вагините не гризаат стварно :icon_lol:

Решение за твојот „проблем“ е едноставно да не го правиш тоа што не го сакаат и тоа е. Они пропуштаат многу, не ти :)

Абе откаде чудно јас не сакам прсти, гадно ми е нокт несечен замисли или подраснат малце бактерии под него колку сакаш:pov:

Абе откаде чудно јас не сакам прсти, гадно ми е нокт несечен замисли или подраснат малце бактерии под него колку сакаш:pov:

Не се миете и после на нашите прсти се вадите.

А курево е пуно витамини иначе :pos2: ко ќе влезе ги гои раничките.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom