Орален + прсти

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Прсти?

• Да, убаво е.

Гласови: 80 93,0%
  • Не, глупаво се чувствувам.

Гласови: 6 7,0%

• Вкупно гласачи
    86

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Ајде да видиме колку сакате прсти во себе додека ви пружаат орален!
Дали има девојки кои им велат на партнерите: "Аман немој прсти да ми ставаш, не сакам"?

На пример палец и шмукање клиторис...добро ли е?

фали играч за да има нешо друго место палец

и ја гласав да:pos: :hump: :baeh:

Која не би сакала и прсти бе?
Па ако сака да прска, мора и прсти! :-)

Офчар напиша:
али претпочитаат исечени нокти.
Мање битно... Важно е да се чисти!
Лезбејките имаат големи нокти (пошто женски нели), па пак си брцаат прсти без никаков проблем. А и не се осеќа нокт бе, нема ти да ја гребеш...:raz:

Acid напиша:
Мање битно... Важно е да се чисти!
Лезбејките имаат големи нокти (пошто женски нели), па пак си брцаат прсти без никаков проблем. А и не се осеќа нокт бе, нема ти да ја гребеш...:raz:

пеер.. нежни места се у питање.. цурите од порничи се натренирани, тие имаат кожурци дебели у пичка, моеш таму со ренде да ораш.. ипак, замисли да зафатиш нешо па да пркне крвца, мевца па инфекции.. бљак..

Офчар напиша:
пеер.. нежни места се у питање.. цурите од порничи се натренирани, тие имаат кожурци дебели у пичка, моеш таму со ренде да ораш.. ипак, замисли да зафатиш нешо па да пркне крвца, мевца па инфекции.. бљак..
Незнам пеер, ја не глеам како би зафатил нешто... Ти не ја гребеш со нокти одозгора, а внатре е „бришан простор”, бесконечна вселена, црна дупка... Едноставно немаш толку долг прст за да стигнеш до крајот и да ја загребеш! Не ти држи теоријава...

Али за секој случај, ако евентуално дојде до тоа, кажете му "Аман немој прсти да ми ставаш, не сакам" на Офчко. Могуче е да е опремен со бабачко прст. Кошаркар е.

Acid напиша:
Незнам пеер, ја не глеам како би зафатил нешто... Ти не ја гребеш со нокти одозгора, а внатре е „бришан простор”, бесконечна вселена, црна дупка... Едноставно немаш толку долг прст за да стигнеш до крајот и да ја загребеш! Не ти држи теоријава...

Али за секој случај, ако евентуално дојде до тоа, кажете му "Аман немој прсти да ми ставаш, не сакам" на Офчко. Могуче е да е опремен со бабачко прст. Кошаркар е.

Знаеш како иде, дугачок прст кореспондира со.. ;)))) значи кус ми е. И прстот и баскетот.

Абе, ти моеш и по ѕидовите да загребеш, ама тоа е во релација со темата за тесни и широки пички, пошо ако е тесна.. треба вешто маневрирање..

У секој случај, сечење нокти за секоја пригода. Да не се деси ефектот кромид.

хм...па...

Јас никогаш не “Брцам“ прсти таму каде шо ме ми е место зш многу имам пофалби дека ме бидувало со јазикот!!!:baeh: <--- нешо подобар и од човечево

Virus напиша:
Јас никогаш не ”Брцам” прсти таму каде шо ме ми е место зш многу имам пофалби дека ме бидувало со јазикот!!!:baeh: <--- нешо подобар и од човечево
А ти јазикот да не го брцаш наместо прст?

Баш би сакал да видам како ќе погодиш G-spot со јазик.

Не треси зелени, се' си има своја намена... И прстите и јазикот. A најдобро е кога се комбинираат двете работи :wink:

Acid напиша:
А ти јазикот да не го брцаш наместо прст?

Баш би сакал да видам како ќе погодиш G-spot со јазик.

Не треси зелени, се' си има своја намена... И прстите и јазикот. A најдобро е кога се комбинираат двете работи :wink:
:pos: јас би рекла дека не оди едно без друго,така би било некако монотоно:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom