Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја ќе те издадам, сакаш прсти и јазик и усниDani^^^ напиша:Ja si glasav :je:

Мање битно... Важно е да се чисти!Офчар напиша:али претпочитаат исечени нокти.
Acid напиша:Мање битно... Важно е да се чисти!
Лезбејките имаат големи нокти (пошто женски нели), па пак си брцаат прсти без никаков проблем. А и не се осеќа нокт бе, нема ти да ја гребеш...:raz:
Незнам пеер, ја не глеам како би зафатил нешто... Ти не ја гребеш со нокти одозгора, а внатре е „бришан простор”, бесконечна вселена, црна дупка... Едноставно немаш толку долг прст за да стигнеш до крајот и да ја загребеш! Не ти држи теоријава...Офчар напиша:пеер.. нежни места се у питање.. цурите од порничи се натренирани, тие имаат кожурци дебели у пичка, моеш таму со ренде да ораш.. ипак, замисли да зафатиш нешо па да пркне крвца, мевца па инфекции.. бљак..
Acid напиша:Незнам пеер, ја не глеам како би зафатил нешто... Ти не ја гребеш со нокти одозгора, а внатре е „бришан простор”, бесконечна вселена, црна дупка... Едноставно немаш толку долг прст за да стигнеш до крајот и да ја загребеш! Не ти држи теоријава...
Али за секој случај, ако евентуално дојде до тоа, кажете му "Аман немој прсти да ми ставаш, не сакам" на Офчко. Могуче е да е опремен со бабачко прст. Кошаркар е.
))) значи кус ми е. И прстот и баскетот.А ти јазикот да не го брцаш наместо прст?Virus напиша:Јас никогаш не ”Брцам” прсти таму каде шо ме ми е место зш многу имам пофалби дека ме бидувало со јазикот!!!:baeh: <--- нешо подобар и од човечево
Acid напиша:А ти јазикот да не го брцаш наместо прст?
Баш би сакал да видам како ќе погодиш G-spot со јазик.
Не треси зелени, се' си има своја намена... И прстите и јазикот. A најдобро е кога се комбинираат двете работи :wink:
јас би рекла дека не оди едно без друго,така би било некако монотоно