Орален + прсти

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Прсти?

• Да, убаво е.

Гласови: 80 93,0%
  • Не, глупаво се чувствувам.

Гласови: 6 7,0%

• Вкупно гласачи
    86
хмм.. а никој не ја зима обратната варијанта, ебење со јазик и чепкање клиторис со прсти

gOJDO напиша:
хмм.. а никој не ја зима обратната варијанта, ебење со јазик и чепкање клиторис со прсти
за тоа дискутиравме до сега,дека едно без друго не оди:pos:
или оди али не е толку интересно:wink:

ednas probav taka u kombinacija jazik i prsti...ali tipkata malku so predrasudi vleze vo ovaa situacija....ama ednas se pogodi go storiv toa i ....... tipkata izlude...

Обично само со јазик работам,а понекогаш бутам прсти и тогаш станува интересно:)

site raspolozlivi sredstva treba da se iskoristat vo pogodno vreme za 100% zadovolstvo

Acid напиша:
Која не би сакала и прсти бе?
Па ако сака да прска, мора и прсти! :-)
Има девојки кои не сакаат прсти, па затоа поставив анкета која не покажува кој за што гласал. Има девојки кои ми кажувале дека не им е баш убаво така, како што кажа The_Grim настапуваат со предрасуди, но јас не гледам причина зошто да е тоа така. Филингот е супер, а како што кажа и ти - ако сака да прска, мора и прсти:icon_lol:

FortunE напиша:
Има девојки кои не сакаат прсти, па затоа поставив анкета која не покажува кој за што гласал. Има девојки кои ми кажувале дека не им е баш убаво така, како што кажа The_Grim настапуваат со предрасуди, но јас не гледам причина зошто да е тоа така. Филингот е супер, а како што кажа и ти - ако сака да прска, мора и прсти:icon_lol:

Прскањето НЕ фала,ни ја ни он не би сакале али дека е задоволоството поголемо дефинитивно е.И мене ми е стварно смешно тоа што некои девојки не би сакале...

Dani^^^ напиша:
Прскањето НЕ фала,ни ја ни он не би сакале али дека е задоволоството поголемо дефинитивно е.
Не ми е јасна малку реченицава... Не фала, иако е задоволството поголемо? Зошто не? Заради чаршавите или?

Acid напиша:
Не ми е јасна малку реченицава... Не фала, иако е задоволството поголемо? Зошто не? Заради чаршавите или?

Сакав да кажам дека орален+прсти дава поголемо задоволство и дека го поштувам заради тоа а не ради фактот што може да дојде (иако не се големи шансите) до прскање.И дека не би сакала да ми се случи тоа гадно ми е некако.

Dani^^^ напиша:
Сакав да кажам дека орален+прсти дава поголемо задоволство и дека го поштувам заради тоа а не ради фактот што може да дојде (иако не се големи шансите) до прскање.И дека не би сакала да ми се случи тоа гадно ми е некако.
Не се вади сега, ајде ајде :)

Dani^^^ напиша:

Тоа дека ти стапуеш со предрасуди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom