TargeT
Сериозен СУМ
Опаа 100% учинок, а да додадефте + јазиче 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

за тоа дискутиравме до сега,дека едно без друго не одиgOJDO напиша:хмм.. а никој не ја зима обратната варијанта, ебење со јазик и чепкање клиторис со прсти

Има девојки кои не сакаат прсти, па затоа поставив анкета која не покажува кој за што гласал. Има девојки кои ми кажувале дека не им е баш убаво така, како што кажа The_Grim настапуваат со предрасуди, но јас не гледам причина зошто да е тоа така. Филингот е супер, а како што кажа и ти - ако сака да прска, мора и прстиAcid напиша:Која не би сакала и прсти бе?
Па ако сака да прска, мора и прсти!![]()
FortunE напиша:Има девојки кои не сакаат прсти, па затоа поставив анкета која не покажува кој за што гласал. Има девојки кои ми кажувале дека не им е баш убаво така, како што кажа The_Grim настапуваат со предрасуди, но јас не гледам причина зошто да е тоа така. Филингот е супер, а како што кажа и ти - ако сака да прска, мора и прсти![]()
Не ми е јасна малку реченицава... Не фала, иако е задоволството поголемо? Зошто не? Заради чаршавите или?Dani^^^ напиша:Прскањето НЕ фала,ни ја ни он не би сакале али дека е задоволоството поголемо дефинитивно е.
Acid напиша:Не ми е јасна малку реченицава... Не фала, иако е задоволството поголемо? Зошто не? Заради чаршавите или?
Не се вади сега, ајде ајдеDani^^^ напиша:Сакав да кажам дека орален+прсти дава поголемо задоволство и дека го поштувам заради тоа а не ради фактот што може да дојде (иако не се големи шансите) до прскање.И дека не би сакала да ми се случи тоа гадно ми е некако.

Dani^^^ напиша:Сакав да кажам дека орален+прсти дава поголемо задоволство и дека го поштувам заради тоа а не ради фактот што може да дојде (иако не се големи шансите) до прскање.И дека не би сакала да ми се случи тоа гадно ми е некако.
Офчар напиша:Тоа дека ти стапуеш со предрасуди.
Dani^^^ напиша:Тоа дека ми е гадно :wink:.