Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
30mg цинк, 450мг магнезиум и 11мг витамин б6Пред некој ден зедов магнезиум 250 мг, цинк 25мг и бедоксин 20 мг, да ги комбинирам пошо ЗМА неможев да најдам, е сеа работата е шо прв пат земам вака и не ми е јасно колкава доза од секое требит.
На една страна прочитав дека требит 400-500 мг магнезиум, 20-30 мг цинк и 10-11 бедоксин.
Во аптека ми рекоја да пијам само едно апче магнезиум, дали имат гајле ако си пијам 2 т.е 500 мг и дали можам да го поделам бедоксинон на пола за да неземам од 20 мг или немат гајле ништо ?
Што магнезиум зема и што цинк зема исто така е многу битно не само грамажите (милиграмажите во овој случај)Пред некој ден зедов магнезиум 250 мг, цинк 25мг и бедоксин 20 мг, да ги комбинирам пошо ЗМА неможев да најдам, е сеа работата е шо прв пат земам вака и не ми е јасно колкава доза од секое требит.
На една страна прочитав дека требит 400-500 мг магнезиум, 20-30 мг цинк и 10-11 бедоксин.
Во аптека ми рекоја да пијам само едно апче магнезиум, дали имат гајле ако си пијам 2 т.е 500 мг и дали можам да го поделам бедоксинон на пола за да неземам од 20 мг или немат гајле ништо ?
Хелиран цинк (цинк глуконат), eng. Chelated zink (zink cluconate), на паковката од магнезиум пишит дека е за здравје на коските и мускулите ништо друго.NATURAL WEALTH ги произведува.Што магнезиум зема и што цинк зема исто така е многу битно не само грамажите (милиграмажите во овој случај)
Каква форма на магнезиум е, види во нутритивната табела мора да имаат пишано? Оксид, карбонат, хелиран...? Цинкот ти е добар.Хелиран цинк (цинк глуконат), eng. Chelated zink (zink cluconate), на паковката од магнезиум пишит дека е за здравје на коските и мускулите ништо друго.NATURAL WEALTH ги произведува.
Planks, motherfucking planks. Google.Најдобри вежби за губење на "гумата" околу стомакот и воедно стомакот ? Неам многу , да кажеме 2-3 кила вишок .
Oксид.Каква форма на магнезиум е, види во нутритивната табела мора да имаат пишано? Оксид, карбонат, хелиран...? Цинкот ти е добар.
Лош избор, барај хелиран следниот пат.Oксид.
Сеа функционират или јок ?Лош избор, барај хелиран следниот пат.
Од септември здравје госпо, сакам да почнам да одам во фитнес клуб. Јас како почетник Ве замолувам овде доколку имате некоја листа за почетници, план како да ми се одвива неделен тренинг. Вежбам дома често склекови и стомачни, имам PowerGym често го употребувам, па и на вратило помалку.
Дефиниција прам, демек.
Ве молам за совет/препорака/план. Благодарам!
Кој го пиеш ти шумливи или аповиЛош избор, барај хелиран следниот пат.
Хелиран во шумливи? Незнам дали си сериозенКој го пиеш ти шумливи или апови
Sent from my iPad 4 using Tapatalk HD
Хехехех сериозен ама не ме разбираш кои ги купуваш која марка слика стај некоја за тоа ти зборамХелиран во шумливи? Незнам дали си сериозен