Фото собиранки

Штета е вакви моменти коа доаѓаат, а немаш соодветна опрема, а од друга страна чекаш испорака од ибеј :D

Нејсе, ипак ќе треба remote па ако некој има ако му се наоѓа нека земе, зошто со друг апарат планирам и time-lapse да извадам.

Штета е вакви моменти коа доаѓаат, а немаш соодветна опрема, а од друга страна чекаш испорака од ибеј :D

Нејсе, ипак ќе треба remote па ако некој има ако му се наоѓа нека земе, зошто со друг апарат планирам и time-lapse да извадам.

море море, еден апарат малце ти е а? :)

Доаѓам и јас ама за да набљудувам :pipi:

Да не испадне само муабетот на Let 3 петнаесе фотографи, петнаесе исти фотки. :)
--- надополнето: 12 август 2013 во 00:35 ---
934670_613416928679145_462972286_n.jpg

Ја начекав на FroKnowsPhoto фанпејџот. Deeejm :D

Да не испадне само муабетот на Let 3 петнаесе фотографи, петнаесе исти фотки. :)
--- надополнето: 12 август 2013 во 00:35 ---
934670_613416928679145_462972286_n.jpg

Ја начекав на FroKnowsPhoto фанпејџот. Deeejm :D

па договорете се кој кое созвездие ќе го слика да не испадни сите исти

Да не ви ја расипувам забавата во однос на метеорите.....вика before dawn, што би рекло дека ќе треба да останете на кампирање....

Ќе го искористам постов од „Астрономија“

Не идеме исклучиво за метеорите. А дури и кога нема најава за „бура од метеори“, на небото се забележуваат метеори... Минатиот пат видов неколку, а дечкиве од „Астрономија“ буквално полудеа :pos:
Почнаа да викаат „АУАУауаиаиаиАИиииииииииииииииииииииии“ - ние мислевме мечка некоја излегла, тоа да ти било поради метеорите :pos:

Ве молам бидете педантни и пријавете се (додадете се на списокот), па потоа ќе се организираме околу возилата :)
Ако прашате само каква е состојбата со возилата, нема да знаеме дали одите и каква е всушност состојбата. Затоа, прво пријавување, па потоа организација околу автомобили.
1) Acid
2) @Олимпија
3) @Комита Ултрас
4) Другар на Комита Ултрас
5) @КвикСилвер
6) @DonJas

Други?

Јас ќе кампувам таму, така да ако ве најдам ќе ви се приклучам малку. :)
Инаку, рано ви е до 10 ипол, после полноќ веќе почнува шоуто и кулминацијата.

Каква е состојбата со возила и број на слободни места?

Јас пак да напишам.
Правам друштво за ноќното шетање, + 4 патника.
(се разбира ако ви треба превоз,ако си имате свој среќен пат)

Ве молам бидете педантни и пријавете се (додадете се на списокот), па потоа ќе се организираме околу возилата :)
Ако прашате само каква е состојбата со возилата, нема да знаеме дали одите и каква е всушност состојбата. Затоа, прво пријавување, па потоа организација околу автомобили.
1) Acid
2) @Олимпија
3) @Комита Ултрас
4) Другар на Комита Ултрас
5) @КвикСилвер
6) @DonJas

Други?

Јас потврдуем присуство, татко ми ќе ја носи колата на сервис денес, ќе работат на нејзе до петок, такада ја сум без кола. Ако има место вишак, би ја зел и жена ми со мене, ако нема место вишак, само ја ќе дојдам. :)

Има право честа, рано ќе биде 10:30 за да фаќаме накај дома. Покасно е магијата :). Најдов и јас апарат никон, ќе ми го позајмат за вечерта. Не е нешто посебно, ама ќе служи :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom