Фото собиранки

Дечки многу ми е жал, ама нема да дојдам. :( Обврски.
Наредната година ;)
Очекувам да видам фотографии некаде по форумот од ѕвездите, да се пофалите колку добро било.
Убав помин!

Ајде да сумираме :)

Паркинг пред МНТ - Центар (Карши Европски Универзитет) во 19:15 (толеранција 5-10 минути).

1) @Acid
2) @Олимпија
3) @Комита Ултрас
4) @Другар на @Комита Ултрас
5) @КвикСилвер
6) @DonJas
7 @Девојка му на @DonJas

Предлог распоред:

Кола #1:
- Комита ултрас, другар му, КвикСилвер (место за уште еден слободно)

Кола #2:
- Acid, Олимпија, DonJas, Девојка му

- КвикСилвер нека земе фрижидерче;
- Со нешто треба да го наполниме (не мора да собирате пари за бензин, земете по некое едно сокче или пивце);
- Можда грицки?;
- Земете си нешто со долги ракави/ногавици (за секој случај, минатиот пат смрзнавме);
- Ако фотографирате, не заборавајте да наполните батерии, да си земете статив, ремоут и тн:
- Ако не сјебе времето и се наоблачи, барем ќе најдеме утеха во пивото :)

Некој нешто да додаде?
blue ladybug, ти што одлучи?

Ако сеуште има слободно место...се сменија плановите и вечер сум слободен...

ок се гледаме на паркинг
Малце збрка направивме, не го разбрав Комита со тоа дека имал +двајца. Јас мислев дека има место за уште двајца, а он викал дека е фул. Како и да е, КвикСилвер е планиран во кола кај него (има место), а ти ќе се убуташ некако кај мене...

Или, ако има уште некој кола нека земе за да не се бутаме :)

jas
Малце збрка направивме, не го разбрав Комита со тоа дека имал +двајца. Јас мислев дека има место за уште двајца, а он викал дека е фул. Како и да е, КвикСилвер е планиран во кола кај него (има место), а ти ќе се убуташ некако кај мене...

Или, ако има уште некој кола нека земе за да не се бутаме :)

јас сум без кола

Момци и девојки, сите на број? Да не остана некој како мезе за мечките? :)

Бај д веј, додека се процесираат фотките за стар-трејлсот, еве една од езерото и зајдимесечината :)

Moonset over Lake Kozjak by MLazarevski, on Flickr

Добро испадна езерцето му дава шмек, ама селоно мислам дека малце ја упропастува, али феноменална е.(y)

Aцид, на која експозиција ти е ставено пошто глеам горе или се ѕвезди или се Персеидите

Фактички, фоткава се "снимала" 2 минути и 6 секунди?

9504011045_f17ba74578_o.jpg

Скромно и од моја страна :)

Само шо седнав на конфљуктор, Ејсид бачко, езерцено мераци, испринтај си ја и шлапај на ѕид.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom