Пост на кој сте се изнасмеале

истата тема, религиите ќе исчезнат.........
сум се убил од смеење
На атеистите не им требаат божји закони за да бидат морални, но на верниците им требаат за да бидат неморални... по се изгледа.

Има една анегдота која оди вака
Му се молев на господа да ми подари велосипед. После долго молење откако не ми успеа, украдов велосипед и побарав прошка од господ.

Религија е сосема друга лига, хумористична верзија од Зона Сумрака :)

Мудроста Божја - Спиро.

Без spiros религија ти е исто како задушница без ракија.

Јас сум ЗА да се легализираат хомосексуалните бракови, од проста причина што нема повеќе да се скриваат таквите двојки, па ќе знаеме кој е кој. Вака како што е, многу прикриени хомосексуалци стапуваат во брак со жени од причина да не падне брука на семејството, па после одат со други мажи и недај Боже, и СИДА можат да фатат, па да ја пренесат и на партнерката и на децата. Да се легални, најубаво би било за сите. Ама многу сум против да им се дозволи да посвојуваат деца. Тоа не. Штом е докажано дека хомосексуалноста не е болест уште во средината на 80-тите во минатиот век, дека и тие се дел од природниот циклус на животот, тогаш нека сфатат дека со самото тоа што природата ги направила да бидат склони кон сопствениот пол, истата таа јасно им става до знаење дека тие не треба да се размножуваат. Вака се контрадикторни самите на себе си.
:icon_lol:

јас баш гледам реално мислење не знам оти толку смешно му е на некого........можеби лични причини......

Не знам друже, не го познавам, па не можам да коментирам. Може се пронајде во моето мислење, па затоа му е интересно :) Како и да е, јас се чувствувам многу почестена што за неполн пола час од моето зачленување на форумов, си имам верен следач, кој помно ги следи моите активности. Што да кажам, LetMeSee, ти благодарам многу, се чувствувам како селебрити! :icon_lol:

Остави го Let me sea, он е ептен антигеј настроен. Не му замерувај :)

Епа толку анти - геј настроен, може да биде само латентен хомосексуалец, никој друг :icon_lol: Поздравче! ;)

ednas sakaa da mi mestat edna ama devica mazot i umrel od struja na bandera ne bese nesto ama mlada zena demek da ne ostane cel zivot nacrneta i ja mlad vikam ajde sto ima vrska dete nemase i vikam ajde da se upoznaeme da mi go vidi intilektot da ja precenam vaka dali i faca crpkata i i vikam ajde ce odime u kafana ce ni trni muabeto. ne bese nesto posebno ama rekov aj da bocnam nesto ne moram zena da zemam. kraj krajot ebel ne ebel ce ti ostane u secavanje. mislev u kafic vikam abe begaj tamu se nekoi namcori ce praa muabeti vidi ova ona drugo znaes tvoj lugje kafana tvoe mesto ce napies meznes ce trgne muabetot ne moze so kafinja pa sedis ko zdrven drugo e... mi mumljase nesto "jas ne sum po takvi mesta"" jas ne sum po takvi mesta"... ama prifati sea kaj da ja nosam moram da vidam sto zena e vika aj pa dobro pa dobro. prvo si vikam ovaa nema ni da pie sto ce bide sega niso muabetot... ama rakija zhuta! meze rakija zhuta meze ovaa pojce od mene pie :vozbud: aj toa ama i kazuvam ja nesto opshto koj pocna da se kleshti ka nedovetna GRR GRRR GRRRR GRGRGR lelee :vozbud:kafana kafana ama sram me fati aj toa pa se natreska na kraj kaj mene sum ja treznel so rasolnica :facepalm: okapavme kaj mene 2-3 saat a nisto... stoka pijana ja probaj cepni taa trgaj mi racete i smej se ka matorica. I nekoj me videl kaj popracam posle me ko se osveti me prasua drug den ja ebna ja eba mu vikam aaaAa i go rgnav 3 partii nenasitna e odamna ne videla kur aj so da recam sto sum prael do tolku vreme:facepalm: i ete sega mazena e i malo dete ima se prae ne me poznava koj ceme vidi. svinja
Антика,ама се смеам 5 минути како ненормален :pos:

Два блама

1.) Со типката отидовме на кафе. Знаев дека е фенсерица шо се влече по клубови и кафани, а она знаеше дека ја не сум.
Се тоа фино, пола саат нормален малоградски муабет за на кафе, и ми вика „Еј, убави ти се патиките“. Се насмеав и и реков „Фала,фала, знам “ на шала тоа знам, се насмеавме (идиотсконо од глупата селска фора) . И тука девојката дојде до некаков си заклучок дека ја сум факинг Монси и започна тема мода.
Тоа беа најдолгите 2 саата од мојот живот.
Првиот пола саат мислев дека ќе одјебе и само слушав и кимав со главата, после почнав play along да правам и и глумев како се да знам, за Лобутин за Масимо Дути итнитн и како кај нас нема ништо и свртев муабет, а оваа се залета мисли наишла на некаков си фешн фрик.
И на крај на состанок девојката ми вика „Леле ептен ми се свиѓа тоа што знаеш се за мода, баш би сакала повеќе да се дружиме и пак да збориме за фешн “...

Ја испратив до такси, и више никад не и пишав/вратив на порака.
Мислам дека изгубив бар еден дел од мојата машкост тоа искачање.

2.) Накај 8 навечер ми стига порука од типка која ја знам само преку фејсбук за до парк да сме отишле, сакала да ме запознае. Идам ја у 9 , ја гледам, се топ фина типка, фин муабет врти. По нејзина иницијатива земавме нешто алкохол за на трева, не и се седело у кафич и тргна муабет. Па за музика , филмови , астрологија итн. итн. се расприкажавме и си викам оваа е на место.
И ми вика околу 12 да идеме да јадеме, гладна сум. Ја и викам ај, кај ти се јаде. Ни два ни три, ми вика Вили.
Да не се разбереме погрешно, поштуем типки шо не ми глумат фини на салата дека се на состаноци, ама тоа што следеше даље беше катастрофа.
Идеме у Вили, ја земав стек без ништо, и лебот не го јадев само стекот, она зема пунето пилешко со СИТЕ сосови и салати.

Седнавме, почна да јаде.
Питбул као јаде мајонез од тегла? Е! Епа исто.
И ми вика у сред јадење со пуна уста и мајонез/сосови насекаде околу фаца „Абе ај земи пиво“.
Земав пиво, пустиот ја, и пие она и ждере како неартикулирана, ја си глеам у празното лепче за да не повратам. И искачаме и извади така шоферско ждригнуење што душата ми се еба.
Имаше и обид за да ме залапа коа ја испратив, „ненадејно“ се закашлав и само ја гушнав у сред кашлање и си мафнавме низ прозор од такси.

Од тогаш со неа сме на „Кај си бе брат“ база.

Фала богу.

Сигурно веќе го има овој постот на оваа тема, ама ова... ова вреди да се стави и 20 пати!

Хахахахахахах ЕПИКККККК

Дали некој има искуство со апчиња за мачка за да не може да има деца на одреден период? Не сакам да ја сечат и слично, а слушнав само дека постојат вакви работи. Ве молам ако има некој искуство да сподели. :)
:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom