Вонземјани, НЛО...

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.736 79,0%
  • Не

Гласови: 461 21,0%

• Вкупно гласачи
    2.197
Ако постојат кога ќе остварам контакт или кога ќе ме земат мене како кравата на сликата погоре тогаш ќе верувам во НЛО,а кога ќе почнам да раскажувам тогаш апла будала ќе ме направат.
Толку од мене!

Ако ми кажеш па дека веруваш во Исус, побарај сам да те банираат од темава жити мене.

Секој има некој проблем со некоја појава во општествово, Fringe има со НЛО-то, притисокот му се крева од темава :pos:

Најбоље момент е што има ник од серија која е со научна фантастика. :icon_lol:

Batistuta - poentata ti e od Karl Sagan...

A onoj sto imal seks so mojata sestra (marsovka) nema da pomine taka lesno...

Od cetirite viduvanja na nebeski cudni letala samo za edno bev sam... Za drugite tri imam svedoci.

Dokolku sakate mozam da vi postiram link za sajt koj sekojdnevno prikazuva sto se slucuva okolu nasata planeta na rfazlicni mesta?...

Нема да талка - ќе остане на исто место ( во Орионовиот крак) една ос спиралите на нашата Галксија...

Batistuta - poentata ti e od Karl Sagan...

A onoj sto imal seks so mojata sestra (marsovka) nema da pomine taka lesno...

Od cetirite viduvanja na nebeski cudni letala samo za edno bev sam... Za drugite tri imam svedoci.

Dokolku sakate mozam da vi postiram link za sajt koj sekojdnevno prikazuva sto se slucuva okolu nasata planeta na rfazlicni mesta?...
--- надополнето: 11 јули 2013 во 14:43 ---
Нема да талка - ќе остане на исто место ( во Орионовиот крак) една ос спиралите на нашата Галксија...

ајде линкот ако можи.

995126_538265186245905_663115289_n.jpg

„Вонземјаните ја заобиколуваат Земјата бидејќи луѓето се идиоти“

Откако неодамна е забележана појава на НЛО на небото над Санкт Петерсбург, рускиот астроном Сергеј Смирнов тврди дека знае зошто се уште не сме успеале да воспоставиме контакт со суштествата од другите планети- вонземјанците за заобиколуваат Земјата бидејќи луѓето се идиоти.

Овој научник со престижна лабараторија за космички истражувања во Опсерваторијата
vonzemjanin-630x362.jpg

Пулково вели дека вонземјаните ја заобиколуваат Земјата во голем обем бидејќи сметаат дека луѓето се многу опасни за нив. Тој вели дека „малите зелени“ немаат доверба во луѓето кои се однесуваат како „волци“ кон сопствената планета, системски ја уништуваат.
-Вонземјаните на нас гледаат каконеразвиени идиоти. Можеби нас не изолирале некако од остатокот од галаксијата. Можеби испраќаат предупредувања на стотина милијарди ѕвезди, тврдејќи дека ние како цивилизација сме многу опасни, коментира Смирнов.
Вонземјанците, по негово мислење, се плашат од луѓето да не ги злоупотребат нивните знаења, па затоа се држат понастрана од земјата.
http://denesen.mk/web/2013/07/14/vonzemjanite-ja-zaobikoluvaat-zemjata-bidejkji-lugjeto-se-idioti/

Dali Smirnov dobil preporacano pismo so navedenata sodrzina od vonzemjanite?

Ili pak ti si ja procital nivnata procenka?

ако мене ме прашуваш,јас немам коментар.прочитано-пренесено

Видео: Радио бранови од друга галаксија ги збунуваат научниците

Неочекуван сноп од радио бранови се појави од никаде, а потоа исчезна. Таканаречениот Лоримеров сноп пшрв пат е забележан во 2007 година и од тогаш ги збунува научниците.

„Во прашање е случка без преседан“ изјави Данкан Лоример, астрофизичар кој прв го забележал ова открите. Денес тој сноп не е единствен, уште четири такви снопа се забележани од 2007 до денес.

„Мора многу долго да ја набљудувате вселената за да ги забележите сноповите. Единствена причина поради која ги гледаме е поради тоа што доволно догло трагавме“ тврди Ден Тортон кој ги набљудувал континуирано овие свежи снопови.

Причина за нивната краткотрајност (неколку милисекунди) се уште е непознат, но истражувачите мислат дека во целата приказна е вмешан некое „експлозивно случување“ бидејќи сноповите се појавуваат само еднаш без повторувања.
Тортон смета дека на некои бранови би им требало речиси половина од постоењето на универзумот за да стигнат до нас. Научниците мислат дека овие бранови може да ни дадат повеќе информации за претходните и за нас непознати периоди во универзумот и начинот на кој се развивал.

http://mkd-news.com/video-radio-bra...-od-druga-galaksija-gi-zbunuvaat-nauchnitsite

jas sum gjoko-mkd i pak ne svakam sto e problemot

„Вонземјаните ја заобиколуваат Земјата бидејќи луѓето се идиоти“ - a od kogo e ova?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom