Вонземјани, НЛО...

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.736 79,0%
  • Не

Гласови: 461 21,0%

• Вкупно гласачи
    2.197
Најретардирана документарна серија која некогаш се појавила на телевизија. Се самото гледање те прави поглупав.

Сигурно имаш некоја лектира за читање....оди читај.

Сигурно имаш некоја лектира за читање....оди читај.
Ете и потврда, дами и господа.
Тоа е јачината на горенаведената серија. Опасно е и името да и се спомне, да не завршам ко господинот над мене.
Избегнувајте во секоја прилика.

Тоа е јачината на горенаведената серија. Опасно е и името да и се спомне, да не завршам ко господинот над мене.

Мислиш дека ќе поминеш така лесно со тоа што ќе кажуваш кој е глуп а кој паметен?
Не си играј, да не бидеш е*ен.;)

Мислиш дека ќе поминеш така лесно со тоа што ќе кажуваш кој е глуп а кој паметен?
Не си играј, да не бидеш е*ен.;)

Симптомите се очигледни, за него нема спас, за вас сеуште може да има.
Никој не би ви посакал да завршите ко Bodhidharma, нема пострашна судбина од тоа. Видете во кое време се емитува оваа неверојатно кретенска док. серија, и едноставно најдете си друга занимација за тоа време.
Поздрав, добри луѓе. Ова беше последното предупредување.

и сега пред да почните монтажа,птица,мува .... се е исклучено сиката е сликана денес и мене ме здрви кога ја префрлив од тел на компјутер
41km.jpg

стариот пат Ресен за Битола 28.07.2013
Апаратот ми беше расипан и покрај тоа што е херметички зартворен кај леќата имаше некоја прашина и имам еден куп слики со вакви дамки
--- надополнето: 2 август 2013 во 16:39 ---
Ако ми кажеш па дека веруваш во Исус, побарај сам да те банираат од темава жити мене.
Вреувам.Зошто?И него да не го направивте дека има вонземско потекло
--- надополнето: 2 август 2013 во 16:42 ---
Најбоље момент е што има ник од серија која е со научна фантастика. :icon_lol:
При прва прилика мењам ник со нешто реално и земско
Не ја гледа повеќе ја прекинал по 5та сезона ради нереалност :)

А по што заклучи ти дека е глупа и дека ги оглупува тие што ја гледаат? Или ти смета тоа што откриваат некои работи, кои не ти одговараат и ти го нарушуваат оформеното мислење дека се што досега се знае, и е кажано или запишано, е баш така, апсолутно и никако поинаку?

--- надополнето: 2 август 2013 во 16:39 ---
Вреувам.Зошто?И него да не го направивте дека има вонземско потекло

Па ако толку цврсто веруваш во него а истовремено негираш се поврзано со вонземјани мора да се бориш со боледување од ступидност, длабока ступидност :)

Па ако толку цврсто веруваш во него а истовремено негираш се поврзано со вонземјани мора да се бориш со боледување од ступидност, длабока ступидност :)
Aууууууу не знаев дека господ бил вонземјанин.Мене глупаво ми делуваат тие што веруваат во ufo,претпоставувам се дојдени до капијата во Негорци.

Aууууууу не знаев дека господ бил вонземјанин.Мене глупаво ми делуваат тие што веруваат во ufo,претпоставувам се дојдени до капијата во Негорци.

Ти не знаеш воопшто ни дали постои, затоа секоја дискусија е сувишна :)

Samo sto pomina golemo belo NLO nad Skopje!!!
I dodeka go zemav telefonot veke bese daleku........
Da ti ebam srekata koga najvise ti treba nikade go nema.
Emituvase bela pulsiracka svetlina i se dvizese dosta poleka.

DAMNED !!!

Најголемата тајна на Југославија: Аутопсија на вонземјанин од НЛО?!
tocka-102497.jpg

12.08.2013 | 22:02
Извор: Tочка
Прочитано: 6281 пати
icona-pismo.png
Испрати на пријател
icona-a.png
Зголеми го фонтот
icona-a.png
Намали го фонтот

Во ноември во 1966 година на територијата близу малото село Оточек во поранешната Сојузна Федеративна Република Југославија се срушил неидентификуван летачки објект и непознато суштество било изнесено од леталото.

Во близина на малото село Оточек во поранешна Југославија, во 1996 година било забележано рушењето на НЛО од кое што било извлечено тело на непознато суштество.

Со оглед на тогашните политички прилики, настанот набрзо ја добил ознаката "строго доверливо", а на жителите и сведоците им било кажано дека станува збор за воена вежба која што ја изведувала тогашната Југословенска народна армија.

nlo-sfrj-tvrd-01.jpg

Но, Иван Крамер, кој што пишувал за овој случај, уште пред неколку години тврдел дека станувало збор за "официјална верзија", многу поразлична од реалноста: "За телото, чија што една половина
била закопана под земјата, беше кажано дека му припаѓало на пилотот од воздухопловството и рекоа дека било деформирано како последица од пламенот и жештината. Темнината во ноќта на војската им помогна оваа теза да ја претстават како уверлива", започнал Кремер.

nlo-sfrj-tvrd-02.jpg

"Вонземското суштество веднаш беше одвезено во Белград, со воена амбуланта и во главниот град на тогашна Југославија му беше доделена воената болница. За неколку часа, дел од најважните научници во тогашната заедничка држава дојдоа и започнаа да го вршат испитувањето на мистериозното тело", додал Кремер.

nlo-sfrj-tvrd-03.jpg

Помеѓу научниците кои што ја воделе аутопсијата наводно биле и наредникот Андреј Зобол и двајцата патолози Никола Јулиќ и Зоран Фредериќ, луѓе кои што имале огромна доверба кај тогашната југословенска влада.

Од фотографиите во продолжение може да погледнете дел од најважните моменти од аутопсијата, а сликите за првпат се појавиле во јавноста во 1999 година, како последица од нечие невнимание.

nlo-sfrj-tvrd-04.jpg

nlo-sfrj-tvrd-05.jpg

nlo-sfrj-tvrd-06.jpg
http://tocka.com.mk/1/102497/najgolemata-tajna-na-jugoslavija-autopsija-na-vonzemjanin-od-nlo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom