Другарче ако не се лажам ова се повеќе пирсови на едно место, и се купуваат од продавници за бижутерија.. Не повеќе од 50 денариКажувајте кај може низ скопје да се најде ваков пирс цел во една боја (пожелно зелена ) иначе се работи за пирс за на уво, ели пак да го нарачам од нет ама што имаат достава до македонија. И фала
барај на aliexpress има ефтини и бесплатна достава за мкдКажувајте кај може низ скопје да се најде ваков пирс цел во една боја (пожелно зелена ) иначе се работи за пирс за на уво, ели пак да го нарачам од нет ама што имаат достава до македонија. И фала
се купуваат сДругарче ако не се лажам ова се повеќе пирсови на едно место, и се купуваат од продавници за бижутерија.. Не повеќе од 50 денари
Да ја видев сликата пред насловот дефинитивно би помислил дека лижавки се тие беСликата повеќе ми личе на лижавки.
се купуваат с
амо што по скопје нема во ниедна
Потврдувам, најквалитетна колекција на пирсови.Има има - у Буњаковец во СКИН АРТ студиото има во сите бои - и не е бижутерија туку е био-пласт,специјален вид на пластика изработен само за пирсање - се користи како медицинската обетка,за прво ставање.
Тие ние што ги имаме барем се такви,за кинеските незнам и несакам да гарантирам - ние нашата колекција на накит ја добиваме од Германија и Англија,поточно од WILDCAT компанијата,сите си имаат сериски број и потекло на производство !!!
Друже значи имаш исти такви како на сликата ми треба мене светло зелен значи цел да е во боја а и што цена ги давашИма има - у Буњаковец во СКИН АРТ студиото има во сите бои - и не е бижутерија туку е био-пласт,специјален вид на пластика изработен само за пирсање - се користи како медицинската обетка,за прво ставање.
Тие ние што ги имаме барем се такви,за кинеските незнам и несакам да гарантирам - ние нашата колекција на накит ја добиваме од Германија и Англија,поточно од WILDCAT компанијата,сите си имаат сериски број и потекло на производство !!!
добро ќе наминам деновиве значи пирсот ми е за уво и колку е долг пирсот и ако имаш мапа прати кај точно се наоѓатеИма има - сите пирсови кај нас се по 300 ден - ако се пирсаш тогаш плаќаш само пирсање - 500 ден а пирсот ти е бесплатен
добро ќе наминам деновиве значи пирсот ми е за уво и колку е долг пирсот и ако имаш мапа прати кај точно се наоѓате
Обично отечен е само превите 4/5 саати но треба да се внимава да не се повтори отокот откако ке спадне,значи минимум 2 недели течна храна,никако топло јадење - што повеке ладно на јазикот тоа побргу ке спадне отокотМе интересира, колку време ќе треба да помине за да ми се нормализира јазикот, ако ставам пирс на јазик? Знам дека некое време ќе ми биде отечен, и не ќе можам да јадам убаво. И дали треба некоја посебна грижа тој период?