Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Јапонското перење пари :ROFLMAO:
--- надополнето: 9 август 2013 во 03:59 ---
Добри вести: Ќе има втор дел на Sharknado.
Sharknado 2: The Second One.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Насловот иначе е одбран од фановите на твитер, па од сите понудени опции од фановите продуцентите се решиле за овој.

Вчера прв пат го гледав AI и непријатно се изненадив, колку лош филм од Спилберг. Ужасно досаден и со многу нелогичности. Можам да кажам дека само првиот час додека дејството се одвива со фамилијата ми беше интересен. Помилив дека со вметнувањето на Џуд ќе се подобри филмот ама нененене, тешка катастрофа !

1146664_567108176669339_568743411_n.jpg

Почнав да ги репризрам филмовите што ги имам оценето со 10ка, голем дел од филмовите ми се изгледани пооддамна, па да видам дали филмовите што тогаш сум ги оценил со 10ка и ми останале во сеќавање како најдобри филмови, дали така е и денес или можеби се променило нешто во меѓувреме, до сега ги изгледав Good Will Hunting и Fight Club, ништо се нема променето :D

Нешто што не приметив кога прв пат го гледав Фајт Клуб...

hiddenpenisatend.jpg

:D

Не го кликајте спојлеров, курот е. //good guy pluh

Инаку ако сакаш повеќе ФЦ материјал, изглеај ги сите PSA, deleted scene, the penis song

Треба да има уште бонус материјали (избришани/алтернатив сцени) како што гледам по новиве БлуРеј и ДВДа ама не можам да ги најдам нигде

Како бе Epic анимиран на годината ? Филмот беше ептен детски.

Како бе Epic анимиран на годината ? Филмот беше ептен детски.

A даркерски треба да е? :pos: Се надевам имаш дедуцирано која им е таргет групата?

Знаеш дека не е за 12+?

Од страна на квалитет на израџење, ефекти и опуштање одличен, приказната секогаш е клише, никогаш не очекувај повеќе.

Мене не ми беше ни смешен ни интересен. Од аспект на ефекти и такви работи да во ред. Ама на пример Croods беше многу подобар. И пази чудо баш беше даркерски цртаниот за крај на свет беше. Значи ете можело да биде даркерски :D А и Monster University беше многу подобар од Epic. (ама рано е за тој по торенти да излезе)
Инаку не знам дали некој го примети ама и Питбул имаше дел во цртанот :D

• Ми се допаѓа
Добро секој со свој вкус, не ми беше лош Epic ама можеше да биде и подобар.
Што знам мене приквелот на Моснтерс ми се допадна, баш си беше смешен.

Ме исхејтавте неосновано за АI :-) Сакав да прашам има ли тука некој фан на филмовите на Том Кленси

Epic има fucking 6.6 na imdb...
Абе иди бегај не се нормални, супер филмче беше, забава саат и пол, одамна не сум уживал овака во анимиран филм.
Едит: Scirea ми го рецензираш all time favourite, морам да ти ставам лајк, ама тоа со Fight Club не ти требаше.

• Ми се допаѓа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom