Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Најдобар играч на екипа - најдобар играч на екипа
Ја носи екипата на грб - ја носи екипата на грб
Не е задоволен од ситуацијата во клубот- не е задоволен од ситуацијата во клубот
Бара нов предизвик- бара нов предизвик
Еднаш беше икона на навивачите- еднаш беше икона на навивачите
Сега е омразен-сега е омразен

Би рекол дека сте во иста ситуација :D

S

Stivie G

Гостин
И најбитното го заборави:едниот последна година од договорот а другиот уште 4 години.

И Суарез не е најдобар, Кутињо е.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Суарез пред се треба да е незадоволен од животот во Англија, што верувам дека е. А штом е така, нема надеж за Арсенал.

S

Stivie G

Гостин
Па уште од почеток се знаеше дека Арсенал нема шанси но ајде како да им објаснеш :свиркам:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
И најбитното го заборави:едниот последна година од договорот а другиот уште 4 години.

И Суарез не е најдобар, Кутињо е.
Ова е многу битен фактор, договорот(само, немаше уште е? ), по 100000 пат ќе се повторам, Ливерпул не е под притисок да го продаде Суарез, додека е само Арсенал во игра, и кога не ја покачува понудата до кај 50 милиони, ако тргни и Реал, е тогаш ќе бидеме под притисок, е тогаш ќе бидиме во ситуација како Арсенал со РВП лани.

S

Stivie G

Гостин
Ова е многу битен фактор, договорот(само, немаше уште е? ), по 100000 пат ќе се повторам, Ливерпул не е под притисок да го продаде Суарез, додека е само Арсенал во игра, и кога не ја покачува понудата до кај 50 милиони, ако тргни и Реал, е тогаш ќе бидеме под притисок, е тогаш ќе бидиме во ситуација како Арсенал со РВП лани.
Како и да е под 45-50 милиони не верувам дека ќе го дадат. Со тие пари може да се донесат 2 квалитетни играчи кои би го земениле Суарез. 2>1. А и ништо чудно Суарез да направи некоја нова глупост откако ќе му заврши суспензијата и со тоа да не остави на цедило.

S

Stivie G

Гостин
Како и да е под 45-50 милиони не верувам дека ќе го дадат. Со тие пари може да се донесат 2 квалитетни играчи кои би го земениле Суарез. 2>1. А и ништо чудно Суарез да направи некоја нова глупост откако ќе му заврши суспензијата и со тоа да не остави на цедило.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
1) Попедрастично играње, немам видено од еден школски шо ми беше до средно, значи 3 години.
2) Изгледа фраер се праеше пред женските шо го снимаја
3) Кучето го сети изгледа оти е one of them :)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Keepin' with the Kardashians = keeping with Suarez?

A be, ja naprajfte rabotava krsh.

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Cissokho: I want to join Reds
Left back says he has agreed personal terms as he wants for transfer to be finalised

Valencia defender Aly Cissokho says he is ready to join Liverpool FC if a deal can be agreed with his current club.
The left-back claims to have agreed personal terms with Liverpool and is just waiting on the two sides to thrash out a compromise.
Cissokho says Brendan Rodgers wants to take him on a season-long loan with the option to make the transfer permanent next year.
But the 25-year-old Frenchman believes the La Liga side want to sell him this summer.
"Liverpool have made me an offer and it is true that I have reached an agreement with them," French football website Le 10 Sport report him to have said."It is now up to the clubs to agree terms. I expect to know more later this week.
"If nothing happens this week, it probably means that I will not be going to Liverpool.
"The conditions of the transfer are the problem. Liverpool prefer a loan deal with an option to buy, while Valencia want to sell straight away. If the transfer doesn't take place, it's not a problem either. I am feeling well at Valencia."

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/valencias-aly-cissokho-wants-join-5684699

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Овој Стерлинг кај ебач па и тепач...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Zubataaaac...ush malu zubataaaac i ako se bide ko sho e red ke si bide popche pod zencko koshulce, a ako ne bidne, pak ke bide arno!

Nikoj ne e pogolem od OVOJ NAJGOLEM KLUB!!

Ushte da go lapneme francuzojecon i tamam!!

Kajgana Shop

На врв Bottom