Rogers Cup 2013 - ATP Masters 1000 Montreal & WTA Toronto

• Креатор на темата Креатор на темата Јунајтед
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Роџерс Купот?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Срамота за Бердих од каков играч изгуби. Годинава ненормален број на Канаѓани играат на турниров, како ли се пласираа?

Добар е Вашек, се надевам дека ќе успее да влезе во 1/2 финале, дефинитивно го заслужува тоа, голем борец е. Само ќе биде доста интересно ако Делпо го изеде денес од Раониќ, во таа половина ќе останат Раониќ, Давиденко/Богомолов, Посписил и Гулбис. :D Значи титулата иде или кај Ноле или кај Рафа у тој случај. :D

Срамота за Бердих од каков играч изгуби. Годинава ненормален број на Канаѓани играат на турниров, како ли се пласираа?

Ваљда за вајлд карта и за квалификации си чул.

Патот на Дел Потро до финалето е отворед уште од сега.
Од другата страна не би требало да се случи изненадување така да Надал-Ноле пак би било финале пред финале.

po toa kako igrashe Nadal denes , teshko ke mu bide i utre so Matoshevich . Denes so nikakov Janovic se vrakashe od mrtvite, valjda iskustvoto e . E za razlika od Nadal, se vide Marej kakov partal igrach e, pa ushte i ke bil broj eden , koga ke ja primat MKD vo EU mozebi. Se shtedel za US Open ,malo sutra , ne branel poeni,shto nema da prochitash.Ista sudbina go cheka i na Sinsi. Onaa teorija na zagovor za navodno sedum milioni funti na kontoto na Novak pred finaleto na Wimby se poveke imaat smisla. Kako i da e ,mu se otvori patot na Delpo do finaleto , a Novak i Nadal bi trebalo da igraat finale pred finale pak , samo Nadal ne mi e bash ubedliv,servisot baven , slab ritern , a i top spinot mu e nekako mlitav , se shtedi li ili igra kolku shto treba , samo toj znae , ke vidime utre

po toa kako igrashe Nadal denes , teshko ke mu bide i utre so Matoshevich . Denes so nikakov Janovic se vrakashe od mrtvite, valjda iskustvoto e . E za razlika od Nadal, se vide Marej kakov partal igrach e, pa ushte i ke bil broj eden , koga ke ja primat MKD vo EU mozebi. Se shtedel za US Open ,malo sutra , ne branel poeni,shto nema da prochitash.Ista sudbina go cheka i na Sinsi. Onaa teorija na zagovor za navodno sedum milioni funti na kontoto na Novak pred finaleto na Wimby se poveke imaat smisla. Kako i da e ,mu se otvori patot na Delpo do finaleto , a Novak i Nadal bi trebalo da igraat finale pred finale pak , samo Nadal ne mi e bash ubedliv,servisot baven , slab ritern , a i top spinot mu e nekako mlitav , se shtedi li ili igra kolku shto treba , samo toj znae , ke vidime utre

Не зафркавај сеа, лани Мареј освои ОЛИМПИЈАДА пред Торонто и Синсинати, па испадна во трето коло и на двата турнири, едниот дури мислам и го предаде.Па потоа освои УС ОПЕН.

Како за Новак, мислам имаш пишувано дека штедел сили за РГ, откако губеше од Хас или Димитров сезонава, а сеа за Мареј друго пишуваш.

Не зафркавај сеа, лани Мареј освои ОЛИМПИЈАДА пред Торонто и Синсинати, па испадна во трето коло и на двата турнири, едниот дури мислам и го предаде.Па потоа освои УС ОПЕН.

Како за Новак имаш пишувано дека штедел сили за РГ, откако губеше од Хас или Димитров сезонава, а сеа за Мареј друго пишуваш.

greshish ,ne sum pishal nikogash deka Novak se shtedel , si me smeshal , naprotiv , jas tvrdev deka tie se izjavi za novinari i deka e glupost da igrash na turnir, da izgubish pa da vikash deka si se shtedel za turnir koj shto pochnuva posle mesec dena . Za Marej poentata mi e deka nema nikakov kontinuitet ,ne moze da vrze dva tri turnira vo serija , za toa e partal igrach

greshish ,ne sum pishal nikogash deka Novak se shtedel , si me smeshal , naprotiv , jas tvrdev deka tie se izjavi za novinari i deka e glupost da igrash na turnir, da izgubish pa da vikash deka si se shtedel za turnir koj shto pochnuva posle mesec dena . Za Marej poentata mi e deka nema nikakov kontinuitet ,ne moze da vrze dva tri turnira vo serija , za toa e partal igrach

Aма пак ете ги резултатите од лани, доказ се дека ништо не мора да значи за тоа како би одиграл на ГС. Лани Олимпијада, па две отпаѓања во 3то коло(Торонто и Синси), па го освои УС Опен. Настрана сето ова, ја сум доста убеден дека годинава Новак освојува УС ОПЕН.

ЕДДИТ: Раонич зема сет, сеа Новак после 3 ќе почне. :tapp:

Ова сега требаше на Дел Потро да му го дадат, оти топчето не тропна 2 пати. Ама ај нели домашен играч... :tapp:

Ептен педерски вака да те заебат.

Иначе, ептен ми е мило Гулбис што го плесна Мареј. Ако некако помине Раонич, има добри шанси за домашно 1/2 финале.

Кој мршник е вој Лајани. Црногорецов како риба се фана во мрежава и пак поен за него ццц

Раонич :cuc: :cuc: :cuc:
Сакам да стигне од финале.

ДА МИ ГО ИСПУШЕ КУРОТ СУДИЈАТА! МОЧКО!

Стосур каква мизерија ејјјјј. Два долги гема имаше по 15 минути, 7-8 шанси за гем испушти, на крај Квитова ги собра двата гема. Сеа после 5-1 стига до 5-3 и сервира и мава смеч у аут. :facepalm:
За крај 6-3, 6-3 и да те зезне минус гемови.
1/10 брејк шанси, наспроти 4/9 на Квитова.

И ја сакам од дрогата на Истомин :icon_lol::icon_lol:
Туку и оваа ако влезе минус гемови како Богомолов синоќа... :icon_lol:

Да погодам на Спорт Клуб Ноле игра феноменално, фантастично, противникот има среќа, судијата е педер, УЕФА е мафија итн.

Него ептен не ми се јасни тениските коментатори. На сите турнири кога некој од големава четворка губи од некој тенисер тоа е чудо, неверојатно, лудило. Па сигурно не се очекува цела сезона без пораз (од послаб тенисер). И во фудбал поголемите екипи губат од на хартија послаби па никој не коментира како е тоа нешто неверојатно.

Да погодам на Спорт Клуб Ноле игра феноменално, фантастично, противникот има среќа, судијата е педер, УЕФА е мафија итн.
A коментаторите на Sky sports уште на резултат 2-2, напнаа дека утакмицата потсетувала на Мареј-Гулбис. :D И погодуваат сега засега. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom