Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Срамота за Бердих од каков играч изгуби. Годинава ненормален број на Канаѓани играат на турниров, како ли се пласираа?
po toa kako igrashe Nadal denes , teshko ke mu bide i utre so Matoshevich . Denes so nikakov Janovic se vrakashe od mrtvite, valjda iskustvoto e . E za razlika od Nadal, se vide Marej kakov partal igrach e, pa ushte i ke bil broj eden , koga ke ja primat MKD vo EU mozebi. Se shtedel za US Open ,malo sutra , ne branel poeni,shto nema da prochitash.Ista sudbina go cheka i na Sinsi. Onaa teorija na zagovor za navodno sedum milioni funti na kontoto na Novak pred finaleto na Wimby se poveke imaat smisla. Kako i da e ,mu se otvori patot na Delpo do finaleto , a Novak i Nadal bi trebalo da igraat finale pred finale pak , samo Nadal ne mi e bash ubedliv,servisot baven , slab ritern , a i top spinot mu e nekako mlitav , se shtedi li ili igra kolku shto treba , samo toj znae , ke vidime utre
Не зафркавај сеа, лани Мареј освои ОЛИМПИЈАДА пред Торонто и Синсинати, па испадна во трето коло и на двата турнири, едниот дури мислам и го предаде.Па потоа освои УС ОПЕН.
Како за Новак имаш пишувано дека штедел сили за РГ, откако губеше од Хас или Димитров сезонава, а сеа за Мареј друго пишуваш.
greshish ,ne sum pishal nikogash deka Novak se shtedel , si me smeshal , naprotiv , jas tvrdev deka tie se izjavi za novinari i deka e glupost da igrash na turnir, da izgubish pa da vikash deka si se shtedel za turnir koj shto pochnuva posle mesec dena . Za Marej poentata mi e deka nema nikakov kontinuitet ,ne moze da vrze dva tri turnira vo serija , za toa e partal igrach
A коментаторите на Sky sports уште на резултат 2-2, напнаа дека утакмицата потсетувала на Мареј-Гулбис.Да погодам на Спорт Клуб Ноле игра феноменално, фантастично, противникот има среќа, судијата е педер, УЕФА е мафија итн.