Фан Клуб: Интер

Најдобрата партија на Алварез до сега?

Многу слабо игравме по крилата инаку горе доле бевме изедначени. Добро е победа за моралот колку и да е безначајна.

Пеналот на Јуве :pos:
Како бре не им досади веќе еднаш?

А ние кога не можеме да дадеме гол не можеме, кога сме уиграни ( :facepalm: ) по 10 даваме.

Прилог, доказ:

Јадна Италија што дочека...

Карицоли какви проценки а не може топка да фати :pos: Али како му ја спука за пеналот :drk:

Пријателска беше ова со јувентус? Хајлајти има? И кога е нареден натпревар?

Добар играч, секако боље од Киву, повредениот Самуел, Силвестре и компанија.

Роландо е малку подобрена верзија на Силвестре, ништо посебно, последни 2 години голема дигресија, до 2011 редовен првотимец у Порто па једино да се надеваме дека ке си ја врати таа форма. Земен е ради тоа што Самуел и Киву ко алтернативи си имаат проблеми со повредите, Андреоли е ризик голем дури и за трета опција од клупа а и овие у стартен тим сега што се знаат да играат топло ладно.

Овој во Наполи колку имаше изиграно минатата сезона? ..ја не ни знаев дека бил позајмен на нив, мислев дека во Порто играл минатата сезона.

Значи не може да е полош од Силвестре и Киву, НЕ МОЖЕ!

Позајмен беше во Јануари, кога и Интер го бараа ама не играше многу, Мацари класика, а се донесе некој што треба да се наметнува у прв тим, или помлад неискусен играч ко Варгас, треба некој од првотимците лигаменти да скине за да неговата алтернатива игра ...

Неам ништо против пример, Роландо да не игра, свеедно, тоа ќе значи дека стартната тројка назад е на ниво, али се надевам дека повеќе простор ќе остава и за помладите квалитетни фудбалери у Интер, а еве бар по подготвителниве запнал со Камби ко циган со сунѓер на раскрсница коа и покрај 102134 Не, зима ти ја брише шофершајбната, све да им ебам.
--- надополнето: 8 август 2013 во 22:33 ---
Значи не може да е полош од Силвестре и Киву, НЕ МОЖЕ!
Види, ако зимаат играчи бољи од Киву и Силвестре, ондак ... :D

Нека зимаат боље од нив, само полоши да не зимаат, впрочем не знам ни дали има полоши... И за промена можат да земат некој асален напаѓач, а не Педофил и Икарди. На крај краева Мусачо нека го земат и ќе бидам задоволен.

Dobri igraci se Belfodil i Icardi, ostajte hejt za transfer politika na strana sto pod difolt se desava tuka ...
Samo prasanje e kolku vo mnogu losh Inter bi prosperirale, ako se forsiraat igraci so forma i stil na igra ko onaa na Kambi, a samo sto imaat 1 ton iskustvo pozadi niv, ondak pisi propalo. Takodze i bocno mnogu slabo igraat, i tamu treba da se investira, vo stranicni bekovi sto i vo ofanziva se dobri.

Не знам дали се добри ги немам гледано до сега, Икарди лани го гледав 1-2 текми и не ме импресионираше ама баш ич. Тие 10 гола што ги има дадено му се во три утакмици, башка некако он ми е Пацини тип на играч, а таков во Интер знаеме на што е осуден. Али ајде да не му судам прерано нека ме демантира со 20+ голови. А Белфодил ама баш врска неам кој е и како изгледа и како игра...
Бочно МОРА да се инвестира, со Нагатомо и Џони ни се еба мамата, по 200 гола у просек ќе примаме со таа фамозна 3-5-2 на Мацари. Според мене Алварез ќе блесне оваа сезона, има многу потенцијал во дечкото, он за мене е боље играч од Коутињо, али до сега не добиваше многу многу минутажа од Гасперини, Раниери и Страма и не можеше да се докаже.

Уште едно крило ни фали и еден деструктивец место Камбијасо (Наинголан, Густаво), читам сеа дека Бранка покрај трансферот на Роландо успат прашал и за Фернандо..

пс. Сигурно понудил пола милион у кеш и 3 што ќе се исплаќаат додека не умре играчот!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom