Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.740
Поени од реакции
34.327
So Joseph Gordon i Bruce Willis e filmot.
How could that be a bad movie?
Dobar e Looper.
Abe, a so se desi so filmot kaj sto Joseph e reziser i glumi sex addict, a Scarlett mu e zenska?

Septemvri, Oktomvri nekade ima release date.
Inaku tapa e Looper. T.e za lesno filmce, scifi akcija sto ke ja zaboravis utre e ok.
Shame e dobar.

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.887
Претходниве неколку денови ги изглеав Pulp Fiction, The Silence of the Lambs, The Usual Suspects, Бетмен трите од Нолан, Mulholland Drive, Reservoir Dogs и Primal Fear.
Фасцинантно е тоа што ги глеав по прв пат.
Не пукајте, плис.
Следниве денови планирам да ги глеам Матрикс, Борн и ЛОТР. Око ми фатија и Goodfellas, Raging Bull, Shutter Island, Schindler's List, 12 Monkeys, Heat etc.
После се ова можда ќе ги глеам и Стар Варс. И Топ Ган.
Ќе си барам други од филмскиот каталог, а ако имате некој за преку ред слободно предложете.

B

Blade Torch

Гостин

Аууу . Вака изиграна ЗЛОБА немам видено на филмското платно :cuc: Се изненадив што не земала оскар за најдобра женска улога . Откина во филмот .

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
Претходниве неколку денови ги изглеав Pulp Fiction, The Silence of the Lambs, The Usual Suspects, Бетмен трите од Нолан, Mulholland Drive, Reservoir Dogs и Primal Fear.
Фасцинантно е тоа што ги глеав по прв пат.
Не пукајте, плис.
Следниве денови планирам да ги глеам Матрикс, Борн и ЛОТР. Око ми фатија и Goodfellas, Raging Bull, Shutter Island, Schindler's List, 12 Monkeys, Heat etc.
После се ова можда ќе ги глеам и Стар Варс. И Топ Ган.
Ќе си барам други од филмскиот каталог, а ако имате некој за преку ред слободно предложете.
The Sixth Sense, Lucky Number Slevin, Aliens, Seven, The Shawshank Redemption, The Godfather, Forrest Gump, Shutter Island, Lord of the rings, Fight Club, 21, овие се исто така МНОГУ добри филмови :)

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Го гледав денес за прв пат, првиот дел на Jaws ептен пријатно сум изненаден. Многу добар филм и воопшто не делува како да е стар 40 години, повеќе личи на некој филм од 90тите

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Добар филм испадна Shame, точен беше коментарот на ИМДБ дека е еротска верзија на Американ Психо.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
  • Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Плус Мајкл Фасбендер е одличен. Има голотии доста и баш одлично раскажана приказна за еден секс зависник и неговата психички пореметена сестра (ја глуми Кери Мулиган, совршена!).
Пријатно се изненадив, голем дел од коментарите беа дека филмот бил без цел. Воопшто не се сложувам. Одлично е раскажана приказната за човек зависен од секс, јас веројатно и многу други луѓе замислував дека тоа не е толку опасна зависност како од дрога или алкохол ама небило така. Очигледно е дека животот на еден зависник е тотално сконцентриран на исполнување на истата без разлика што е потребата!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Знам дека не смеам да барам торенти на форумов (ама њот и џимеј ми се другарчиња, ваљда ќе ми простат), ама жити се ако некој знае некој каде има торент за филмов, на прва собиранка има 2-3 пива од мене.
Ако знае некој ПП.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.132
Поени од реакции
9.087
Знам дека не смеам да барам торенти на форумов (ама њот и џимеј ми се другарчиња, ваљда ќе ми простат), ама жити се ако некој знае некој каде има торент за филмов, на прва собиранка има 2-3 пива од мене.
Ако знае некој ПП.
Излезен е филмот? Гледам дека е листан за во 2011 година но премиера пишува 16 October 2013 (USA). :eek:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.802
Поени од реакции
60.724
И јас го пребарував едно време...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

Source на гифов ? Знам дека е awkward Квентин ама не можеше да ја голтне водата ? :ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom