Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
(...мислењето продолжува...)

The Listener
HEKOJ
Rosemberg
Nethervor
sanos_a
Liverpool_4ever
legend
Gojak YNWA
Luis Suarez
LuisSuarez07
genius2
Lfc_maan
SomeoNe!
Ернесто ЧЕ Гевара
Ставре од Швицарска

Мислам дека ве собрав сите (35 ако добро избројав). Ова го пишувам тука пошто во приватни пораки собира само 9 членови, па затоа еве тука ќе видите. Прошлиот пат кога кажавме "Сите се добредојдени", се собравме 7 души во кафаната Орхидеа (ако математиките се тачни, тоа би било 20% од фан клубот). Јасно, пошто ете денот пред натпреварот со Саутемптон кажавме и некој дури и да сакаше и можеше да дојде може имал друг план. Затоа сеа ве тагнувам сите со време да си планирате ако сакате еден огромен собир да напраиме у Орхидеа, фановите на Ливерпул да ја нападнат кафаната пошто ние ја отвараме сезонава на Енфилд и 100% ќе не даваат на Спорт Клуб коа ќе играме со Стоук у 15 за 2 на 17ти август. Идејата е сите што можат да дојдат за да се видиме кои сме што сме, па иако веќе познавам голем дел од вас, останатите стварно би сакал да ве запознаам, а верувам и вие сакате другите да ги запознаете и мене би ми било чест да гледам утакмица со вас. Сигурен сум дека ќе има интерес, дека неколку луѓе 100% ќе сакаат да дојдат, али би било супер колку што може повеќе членови да дојдат пошто стварно, прошлиот пат бевме седумторица и супер поминавме. Значи кој е во можност да дојде нека не се срами, стварно нека дојде, и да е од друг град ако може нека дојде, ги прифаќаме сите, млади, стари, мажи, жени, црни, бели, жути, какви сме - такви сме - наши сме :D Се надевам на позитивна реакција :)

- За мотивација :)

П.с: Ако некој од тагнатите примети дека сум испуштил некој, нека го тагне во наредно мислење :)

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Јас знајш оти неможам да дојдам, за жал, ама еве земете ја Ilumious. и таа на некој начин е наша :D

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.994
Поени од реакции
1.415
Јас сум Ставре од швицарска ... значи 34 души сме :D
тој профил ми се сјеба .

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.859
Поени од реакции
10.703
Јас стварно сакам да дојдам ама ќе видиме има време до 17ти, ако најдам некој за натаму, а и нуб сум во Скопје ќе треба некој да ми биде водич. :D

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.994
Поени од реакции
1.415
Исто и јас ... :D од Тетово тешко да има некој на фан клубов .

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Јас стварно сакам да дојдам ама ќе видиме има време до 17ти, ако најдам некој за натаму, а и нуб сум во Скопје ќе треба некој да ми биде водич. :D
Пријателе, ти само дојди, за навигација ќе средиме не се секирај :)

sanos_a

www.autobusi.net/
Член од
12 декември 2008
Мислења
554
Поени од реакции
83
тешко и јас да дојдам, мал проблем ми е превозот, ама поголем проблем е што сум на работа :mad:

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
За жал и јас не можам да дојдам, здравје боже од септември се гледаме :)

S

Stivie G

Гостин
Подобро за дуелот со Гејнајтед на 1 септември. Вака на 17 август јас неможам.

Kajgana Shop

На врв Bottom