Фудбалски вести

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Џонатан Техау.
Сега ми е јасно како успеа да постигне 2 гола

Офф боже... па и овие од ФИФА, нека си молчат.
Баш фина репрезентација беа. Кај претрпеа еден срам, сега уште еден :)

One Direction's Louis Tomlinson signs for Doncaster Rovers.

BQlbOCGCIAEHoUA.jpg:large

One Direction's Louis Tomlinson signs for Doncaster Rovers.

BQlbOCGCIAEHoUA.jpg:large

Ова треба да иде во трансфери :)

Ќе се игра на ФИФА со овој сигурно ќе има опасни статси :ROFLMAO:
Инако ова е charity потег, не знам точно информации ама секоја им чест на Донкастер за потегов ќе добијат добри пари од продадени дресови.

Ептен јаки заебанции има сега на нетов за трансферов.

After this transfer Dickov is not the only dick in Doncaster.

Ова треба да иде во трансфери :)

Ќе се игра на ФИФА со овој сигурно ќе има опасни статси :ROFLMAO:
Инако ова е charity потег, не знам точно информации ама секоја им чест на Донкастер за потегов ќе добијат добри пари од продадени дресови.

Ептен јаки заебанции има сега на нетов за трансферов.

After this transfer Dickov is not the only dick in Doncaster.
Да , да , од хуманитарни причини, фан на Донкастер бил и сакал да им помогне како што викаш за финансии од дресови :)

Да , да , од хуманитарни причини, фан на Донкастер бил и сакал да им помогне како што викаш за финансии од дресови :)

Онака, милиони мали девојчиња ќе станат фанови на Донкастер. Освен моментална популарност на клубот, не знам што друго ќе добијат со тоа...

Србија, Европски шампион до 19 години. Победа против Франција од 1-0.

Капитен им е Марко Павловски, наше детиште. Го викал Јаневски да игра за наша репрезентација со Шведска и Норвешка, а што биднало не знам. Можност да игра има, за сениори нема играно, но според тоа како си се радуваше со српско знаме, тешко да ќе некогаш заигра за наша репрезентација. И кога излегуваше од игра да биде заметен, се мавна со раката у груди, демек......Не дека нема да биде повикан, туку мислам ќе ги одбие сите покани.

И тоа:D

Заслужија србиве дефинитивно, одлични игри покажаа на првенствово.

Начекав некаде дека ќе се менува офсајд правилото , али онака површно, па и на италијански беше па не го дочитав.Некој знае нешто повеќе ?

Онака, милиони мали девојчиња ќе станат фанови на Донкастер. Освен моментална популарност на клубот, не знам што друго ќе добијат со тоа...
продадени дресови де, секаква итна финансиска помош им е добредојдена.

Не знаев каде да пишам.. Темата за Копа Либертадорес немора да ја заклучувате.. Еве предлог, тргнете го тоа 2013 од насловот, па нека биде општо за купот, пак ќе има некое коментарче.. :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom