Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе едно супер, без нозе ќе завршиш, joke :D

Инаку, теренот во браќа рибар е повеќе од добар, једина мала замерка е што смета трибината пошо топката се бута постојано натака и минува кратко време додека се земе. И другите приметија за ова, само не е нешто страшно, теренот е одличен. А и гужва нема.

Топче, чекаме да се појави уште некое екстра засилување од сенка, хаха :D

Јас ќе ве дружам од октомври.

бтв: нели поарно е 4+1 да се игра,многу гужва е 5+1 и нема флуидна игра?

mozit mozit :) samo kazete barem 1-2 den prethodno da uklopam so smenite na rabota i redno e da se vratime vo shema :D

A ве бива ептен или и вие како мене сте со поголема желба од талент? :D

Па дојди и провери :) Повеќето од нас не се толкави таленти :)

Играме фудбал - 04.08.2013 - Недела 18:30 часот
Терен - ОУ Димитар Миладинов - Рибар
Локација: Центар позади црвен крст - Даре Џамбаз

За подетално каде се наоѓа можете да погледнете на сликата :)

ribar-png.68922

Теренот за играње е одличен па така да предходниот пат немавме некој проблем освен тоа што топката се пика под трибина па малце ќе губиме време ... друга работа ако доаѓате гледајте до 18:15 да сте таму бидејќи додека се загрееме и тн. да не губиме дојдете барем 15 мин порано ... за да почнеме во 18:30 инаку во близина нема чешма за вода така да ако доаѓате земете си шише или купете си... Исто бидејќи немаме потенцијален играч кој носи фудбал нека пише тој што ќе носи фудбал бидејќи немаме фудбал. :)

Значи за сигурно сме јас и Boki.Mkd :)

Почнете да се пријавувате :)

Јас доагам, освен ако не ми излезе нешто, за што благовремено ке ве известам :icon_mrgr:
Скај, поправи си го датумот :D

Јас доагам, освен ако не ми излезе нешто, за што благовремено ке ве известам :icon_mrgr:
Скај, поправи си го датумот :D

:D Фала што ме поправи иначе готово :icon_mrgr:

Јас сум сигурен дека ќе ги убедам тие двајцата другари што би донеле топка да дојдат, и плус ќе донесам уште еден другар минимум. Али премногу касно почнуваме да се собираме, и плус Скопјево е прилично празно викендов. Тенка работа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom