The_Red1
значи фактички
- Член од
- 18 септември 2009
- Мислења
- 4.209
- Поени од реакции
- 4.756
Не е, го постираа ппретходната страна.
Никако да ми текне како се викаше мме!
http://www.imdb.com/title/tt0449467/?ref_=sr_1Синоќа гледав еден филм на Сител 3 случајно го затекнав. Еден кинез му ја подарува пушката на Мароканец и овој ја продадува на друг Мароканец, тој што ја купил пушката има 2 машки деца и 1 девојче (помалиот ја гледа девојката гола). Машките деца пасаат кози и нив им ја даде пушката за да тепаат којоти, арно ама они пробуваа на колку КМ пука пушката, пукнаа и погодија американска туристка која со уште многу туристи патуваа со автобусот низ Мароко. Децата на погодената туристка им ги чува една мексиканка која тој ден мора да оди на свадба, нема каде да ги остави децата и ги поведува со неа, на враќање накај дома со внукот Сантијаго (кој е пијан) и прават проблеми на полицијата и бегат, Сантијаго ги симнува тетка му и децата и тој продолжува да бега..
Пред 2010 е сигурно пошто го гледав пред 2-3 години. Не верувам да е високобуџетен, случајно го сретнав.кажи ми само , нов стар е филмов? високобуџетен ли е?
Не ми текнува на крајот. Овие дечкиве што беа во куќата вртеа рандом број, кажуваа ептен тешка лага и имаа определено време (или 40 секунди или 1 минута) да го натераат на тој со кој зборуваат да им поверува. Многу ми е измешано, некои слики ми се појавуваат а никако да ми текне.Крајот ти текнува? Дали победникот мислејќи излегува низ врата со торбата пари, влегува во затворена куќа пак со исто толку луѓе и сите имаат по една торба пари?
Преводи ли бараш за серијата( не е филм, туку мини серија http://www.imdb.com/title/tt1047931/reference):ај некој ако може овај филм да ми го најде на македонски или српски јазик il capo dei capi со тото рина нека даде линк позз
Toлку ли е некој забутан или мене ми е измешан со некои други.Ти текна ли неешто плус за филмов?
Кол да Телевижн Мен !Toлку ли е некој забутан или мене ми е измешан со некои други.
Знам дека друштво беа (не беа туристи како пред некоја страна што ми дадоа еден), пиеја, лудуваа, се журкаа и некој нарачува пица, по кратко време ѕвони телефонот и една женска крева (од другата страна не се слуша што и кажува) и оваа ја дава адресата, таман ја дава еден од машките ја грабнува слушалката и исклучува. И и вика нешто во стилот: На кого му ја даде адресата, не се дава така адреса. Оваа се правда ко демек мислев од пицеријата е за да знае кај да ја донесе. Оваа сцена ми текнува, после некое време запира кола пред куќата и тогаш забележуваат дека сите врати, сите прозорци им се затворени. Бледо ми е дали меѓу себе или тој што им се јави влезе внатре па почна да ги убива (фаца не му се гледа).
п.с. Не знам дали ми се меша од некој друг филм ама како да вртеа рандом број и имаат околу една минута на тој што му ѕвонат да го убедат дека се во неволја, да му плачат, да го убедуваат и кој ке успее победуваше.
Цело дејство скоро е во куќата.
Еј, кој филм! (мислам дека на тој мислиш)Имаше еден филм знам порано стално го пуштаа на А1 мислам од 2-3 дела беше приказната е снимане за Египет или Мароко нешто така сеа вљубени беа главните ликови и он ќе и подареше белегзија една , па оваа ќе ја грабнат или ќе го загуби памтењето некако зш ми текнува на сцената како овој ја убедува дека е всушност нејзиниот сакан и коа ќе и ја покаже белегзијата ќе се сети , па ќе бегат или нешто така беше. Ако му текнува некој нека пише.
Да тој е благодарам.Еј, кој филм! (мислам дека на тој мислиш)
Се вика Ќерката на махараџата, и да, го даваа на А1, мислам дека во три дела. Со Кабир Беди е.
На овој канал на ЈуТјуб го има во 31 дел, но квалитетот не е баш најдобар. Еве линк од Амазон и од IMDb.
Мислам дека порано по торент сајтови имаше верзија со синхронизација на руски.
Еве и верзија на ЈуТјуб со синхронизација на италијански, со добар квалитет - прв и втор дел.