- Член од
- 14 октомври 2010
- Мислења
- 5.150
- Поени од реакции
- 16.087
Маја не го сваќај на тој начин фб ако објавиш 2 слики со дечкоти (нормални) и ако пишиш со кого си во врска верувајме дека нема да ти се повреди приватноста. И јас мислев како тебе, но една другарка ме разубеди во тоа и во право е зс да не објави посебно на врска оддалеку, кога на негов другар му треба 54876247018093км за да појди и да му ја земе(ја претерав со км)едноставно имаш шанси и да слушнеш нешто од другарите негови за него не ради што ќе сакаат да го издадат туку ако тој се однеси лошо со нив ќе му откријат некоја тајна така што ќе го исмејат на мене (нели да ми дојде паметот јас со кого сум фатила работа, посебно ако е толку расипан таму народот)и кога го побарав тоа од него човекот крева војни и за ништо на свет не дава. Не дека ми е битен фб ама стварно ме копка што не сака толку да се објави тоа, па ќе одам до крај.
со литературен дијакт? што ќе му одговарам кога ќе ме праша од каде сум? ако сакам да му се пуштам ќе морам да му го кажам тоа нели и вака и онака ќе се посомнева во мене. Незнам што да правам ни на крај памет не сакам да ми текни да раскинам со него заради фб. Го сакам
Фб ко ништо не го сфаќам, менувам слика на профил еднаш во шест месеци и имам помалце од 200 пријатели. Го чувам претежно ради групите за факултет, ич не ми е битен.
За другово понадоле, жими се, пробав, али не успеав да те разберам. Де дијалекти, де без запирки, не знам што сакаше да кажеш.
Од една страна викаш дека те копка и дека знаеш дека има нешто што го крие од тебе, а од друга страна не сакаш да си расипеш врска ради Фб. Па реши се што сакаш тогаш.
Нема литературен дијалект, постои единствено литературен јазик.
Имаш милион начини ако сакаш да го излажеш преку Фб, барем тоа е лесно.
Сакаш да откриеш што е работата, али страв ти е дека ќе ти се потврди тоа што го мислиш.
Тогаш, како што ти кажа Крусер, уживај си и не си ја мачи душичката напразно.